• 瀏覽: 1,208,565
  • 回覆: 7,794
  • 追帖: 300
+377
報到!支持 K 兄、馬兄同各師兄師姐!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-7-15 03:10 PM 發表

澳門幣掛港幣!
咁 即係一齊......

報到支持!

支持!請馬兄多貼阿蟲既分析!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-7-15 03:10 PM 發表

澳門幣掛港幣!
澳門政府見勢色吾對可以好快掛去其他貨幣或人仔,香港想和美元脫鈎,比飯民拖都拖死。

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-7-15 03:05 PM 發表

好恐怖!係唔係我應該早 d 搬去中山住?
唔係一夜之間死過百萬人。早作打算,防備最壞情況下仍能繼續生存。

祝大家好運

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-7-15 03:05 PM 發表

好恐怖!係唔係我應該早 d 搬去中山住?
乖,黎做我鄰居

引用:
原帖由 ilrl 於 2019-7-15 03:16 PM 發表

咁 即係一齊......
澳門其實好爽,佢地從來唔使同中央爭取野,中央俾香港,澳門自然有,連地中央都俾,本來成個橫琴係割俾澳門,後來驚影響香港,所以先俾大學區,其它就合作發展。香港搞到今時今日咁,係香港人由上到下都太自私,無得怨人。

引用:
原帖由 芽菜子 於 2019-7-15 03:20 PM 發表

乖,黎做我鄰居
你係邊區?

大家唔需要咁氣憤,呢啲咁不滿政府和大陸的人好快就會有報應 !  香港經濟差的速度比你地想像中快得多 !  可恨仲有10萬白痴白宮請願話中國冇執行一國兩制希望制裁香港 !  驚香港唔死得仲要加多腳 !  到時希望呢啲人唔好咁冇面又遊行要中央打救 !  但我相信佢地做得出 !  人無恥真係無敵 !

香港幾時先撥亂反正

引用:
原帖由 見習初級新手 於 2019-7-15 01:40 PM 發表

豬肉事件便可看到

這種以大欺小的管治
也正是咁多人反共主因
咁美國呢?以大欺小的管治,他更是老大哥。

LM 吹水

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-7-15 03:01 PM 發表
2022年開始,香港同北美地區同步運行,最保守估計有五份之一人口捱唔過呢關,即係香港有過百萬人會被殺,餓死,凍死。

現在應該冇人會質疑硬嘢嘅重要性。 ...
通常因氣候反常加上戰爭人禍 引至糧食嚴重短缺
連鎖反應 大規模搶掠 才會大量人口被殺凍或餓死
我唔理北美
剩睇香港
你所指嘅情況
應該整個華南地區受災?

支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]