• 瀏覽: 4,947
  • 回覆: 29
+3
你敢去美帝領事館示威跟你去。

呢條仆街應該有 10 年人生精彩
引用:
原帖由 蒙羅 於 2019-7-15 10:53 AM 發表
香港歷來係一個法治社會,香港嘅和平穩定唔容許暴徒肆意破壞,暴徒必須受到法律嘅嚴懲, 全體愛港市民都要團結起來,  堅決地向暴力極端行為Say No。

新聞來源連結:
http://www.hkcna.hk/content/2019/0715/773947.shtml ...

附件

1.jpg(71.26 KB)

引用:
原帖由 clay0489 於 2019-7-15 05:29 PM 發表
我會選擇相信是暴徒先咬警員,才導致警員插佢眼啦,因為暴徒已經無公義可言,好簡單分析如果警員有心先插佢眼,點會俾手佢咬到,先後順序都會分到嘅。

引用:
原帖由 高大強勁的回覆 於 2019-7-16 11:01 AM 發表

我會選擇相信是暴徒先咬警員,才導致警員插佢眼啦,因為暴徒已經無公義可言,好簡單分析如果警員有心先插佢眼,點會俾手佢咬到,先後順序都會分到嘅。 ...
事實證明冇插暴徒眼睛
原整冇缺
拍攝角度造成
大造文章
一向手法

引用:
原帖由 clay0489 於 2019-7-15 05:29 PM 發表
冇片有真相

放並出來睇下係咬先定挖眼先

又話剪指受傷圖假的?
CIA?又話咬斷的?
咬斷指係無線套白色?人
既劇情來的

引用:
原帖由 蒙羅 於 2019-7-15 10:53 發表
香港歷來係一個法治社會,香港嘅和平穩定唔容許暴徒肆意破壞,暴徒必須受到法律嘅嚴懲, 全體愛港市民都要團結起來,  堅決地向暴力極端行為Say No。

新聞來源連結:
http://www.hkcna.hk/content/2019/0715/773947.shtml ...
係 疑犯 咬傷警員手指,

鉗和咬斷都當一樣,巧言令色,
和林鄭暫緩 當 撒回,
一樣的 語言 偽術。。。

引用:

約要重光
先除黑警
烏克蘭
禍必及家人

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-16 11:47 AM 發表

好清楚, 但反對派會繼續指鹿為馬.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]