• 瀏覽: 154,601
  • 回覆: 1,216
  • 追帖: 2
+70
引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-7-15 10:36 AM 發表
原來真相係警察先用無理暴力打市民,咁人本能反應就係咁,所以唔好怪人
你既本身反應竟然唔係掙扎fing開同大叫 而係咬牙忍痛? 呢家括骨療傷咩屌你

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-7-15 10:23 AM 發表

X2 , 點都有得講,又話挖眼~
隻眼跌咗出來未?手指跌咗出來未?

引用:
原帖由 montejo 於 2019-7-15 10:05 AM 發表

點挖眼?個警察被人打到 ok

影片
警察都打到咁,暴徒已經去無法無天既地步

洗乾淨個菊花坐番十碌八碌啦!

放心,

大學生身份,
會輕判.

引用:
原帖由 superhenry2004 於 2019-7-15 10:07 AM 發表
一哥每次都話追究到底
退休到底!

習總請你可以出手了

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-15 09:52 AM 發表
《逃犯條例》爭議持續,警方與示威者昨在沙田新城市廣場爆發衝突,有被一截,一名香港大學畢業生涉在被捕,咬斷被捕時警員右手無名指,據悉他被捕時曾被警方挖眼。香港大學學生會署理會長黃程鋒表示,被捕男子為香港大學畢業生,為李兆基堂前堂友,目前男子身處於葵涌警署,被控非法集結。暫時未知...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
傷人,呢個癈青大鑊了,差佬有排cliam佢

即係認咗係佢做.

引用:
原帖由 習總精囊 於 2019-7-15 10:16 AM 發表

咪係囉,挖人眼咁仆街都做,呢啲咪報應囉
講多無謂, 上庭睇下點判。 就算依家有哂片, 黃絲都係用唔同藉口美化事件。 講真, 要藍要黃都已成定局。 無需多講拉攏民心

殺驚要坐幾多年?

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-7-15 10:38 AM 發表

香港大學又多一個反港共領導,入完獄可一世反共奴共狗

梁天椅又多一個戰友
弓起佢

引用:
原帖由 billy_1231 於 2019-7-15 10:02 AM 發表
唔可以放走佢,一定要重重定佢罪!
罰佢$4000!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]