• 瀏覽: 154,620
  • 回覆: 1,216
  • 追帖: 2
+70
引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-7-15 10:56 AM 發表

點證明挖眼
一定要屈番警察,先可以判輕D,明嗎????

咁隻眼重係唔係度?

引用:
原帖由 superhenry2004 於 2019-7-15 10:07 AM 發表
一哥每次都話追究到底
呢個所謂一哥嘥9氣,跟佢嘅等企喺度俾暴徒凌辱就有份。

太過多大學生了,畢業變失業,如果冇讀大學,他們願意做飲食或跟車,貴成大學生當然死都不做,高不成低不就,冇樓冇女冇將來,很多就會仇恨社會,這是一大群定時炸彈,政府通通不理,香港只有靜待滅亡

班港大蓄姓女牲會否要求張校長出面叫警方釋放被捕學生?張校長,諗定點接招

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-7-15 10:23 AM 發表

X2 , 點都有得講,又話挖眼~
講下唔俾?
留番上堂求情吧。

入到去打殘傴喇

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-15 10:52 AM 發表
邊段片段及照片見到有暴徒拿出🔪 ??
在跌吉看到這照片,照片上圈住手拿著🔪
跪在被害人身旁,放大照片就看到,清楚得很

都係果撚句
香港沒有暴政
只有暴徒
呢家見識到了

港大畢業大L晒咩!!!
支持追捕暴民!!!

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-15 10:08 AM 發表
譚文豪/尹兆堅/鄺俊宇/林卓廷~仲有其他獨L/犯民~而家已經吾系單純示威層次~系國際販毒層次~

你班pok kai真系pok kai啦!!!王歧山原來系大6娛圈販毒大佬~夾埋特9個pok kai同你地搞暴動推習大下台~下左台你地又可以繼續販毒~下話??你四件pok kai侵侵已留意啦~鬼叫王歧山系加州有資產同加州有大量毒品行銷???吾將呢個月一連串示威同毒品掛勾都吾得啦~下話?? ...
今日有一個跳咗,係掙你未跳

疑似挖C眼

吾好放佢走啦,反正係冒警的

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-15 09:52 AM 發表
《逃犯條例》爭議持續,警方與示威者昨在沙田新城市廣場爆發衝突,有被一截,一名香港大學畢業生涉在被捕,咬斷被捕時警員右手無名指,據悉他被捕時曾被警方挖眼。香港大學學生會署理會長黃程鋒表示,被捕男子為香港大學畢業生,為李兆基堂前堂友,目前男子身處於葵涌警署,被控非法集結。暫時未知...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190715/bkn-20190715100841326-0715_00822_001.html

有案例,呢個港大仔座3個月起跳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]