• 瀏覽: 11,904
  • 回覆: 97
+4
佢哋開心、慶祝,話佢報咗個冒警嘅人喎。

主動出擊,打落單差佬

附件

Screenshot_20190714_232822_com.android.chrome.jpg(68.08 KB)

無人性的說話

無人性的說話

附件

Screenshot_20190714_232904_com.android.chrome.jpg(97.1 KB)

Gif

附件

8Nt2Zk9.gif(1.5 MB)

克警訓醒好起身
林鄭推你去死呀

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-7-14 11:33 PM 發表
佢哋開心、慶祝,話佢報咗個冒警嘅人喎。
有個仆街講咗啦,佢問警方點解要入新城市廣場吖嘛,佢直頭認為警察入新城市廣場係阻住和平暴徒歸家,要打及抵打!

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-7-14 11:35 PM 發表
無人性的說話
唔係差佬的人...你話佢係差佬...搵唔到証件...都仲要話佢係差佬...
暴徒咩籍口都成立....

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-7-15 10:56 AM 發表

有個仆街講咗啦,佢問警方點解要入新城市廣場吖嘛,佢直頭認為警察入新城市廣場係阻住和平暴徒歸家,要打及抵打!
我住沙田,我好熟新城市,肯定唔係。而且D暴徒多數有被害妄想

成班暴徒, 指鹿為馬, 不知所謂!

引用:
原帖由 kid_a 於 2019-7-15 10:56 AM 發表

唔係差佬的人...你話佢係差佬...搵唔到証件...都仲要話佢係差佬...
暴徒咩籍口都成立....
我再講一次,我都唔係差佬,我都無証,打埋我呀笨

暴徒可以收保護費
唔俾就圍你
貼紙
噴黑油

我地見到暴徒都可以懷疑佢地冒警,然後殘暴咁𡁻柒佢地

好治癒 我睇左好多次

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]