• 瀏覽: 55,976
  • 回覆: 523
+5
話你強硬又唔係強硬,話你軟弱又唔夠軟弱,日日派警察出嚟受靶,你班高層做緊乜?一係就嚴厲執法,絕對打擊,一係你就直頭放軟手腳一齊攬炒!
做事清脆D,一係打一係降,唔好搞到連班支持你嘅警察都想反你,日日推佢地出嚟死!

垃圾高層
想放d前線去送死

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2019-7-14 11:03 PM 發表
話你強硬又唔係強硬,話你軟弱又唔夠軟弱,日日派警察出嚟受靶,你班高層做緊乜?一係就嚴厲執法,絕對打擊,一係你就直頭放軟手腳一齊攬炒!
做事清脆D,一係打一係降,唔好搞到連班支持你嘅警察都想反你,日日推佢地出嚟死! ...
支持警察撤退保護前線警員!!!

暴民擾18區,齊心驅暴民,自己社區自己救!!!!

認住犯民議員下次咪投票畀佢!!!

本來遊行示威就係常態。
香港政府,香港警察可以說以前一直都是優差,依家要多出一D汗水
引用:
原帖由 Wildgarden 於 2019-7-14 11:03 PM 發表
做事清脆D,一係打一係降,唔好搞到連班支持你嘅警察都想反你,日日推佢地出嚟死! ...

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-14 11:21 PM 發表

暴徒有歐美國家撐嫁,柒 碌
欺到家門來,話之佢老美,有種開架航空母艦嚟!
反正而家佢地玩到咁大,無日無之,一係就嚟過一刀兩斷,一係就收皮認輸,總好過而家唔知係到做緊乜,毫無方針!

垃圾盧偉聰,要前線警察受靶,一啲擔帶都無,食屎啦

要儘量唔傷人但又要做到野,堅係高難度喎
最好每位警員派部 go pro 咩住,某程度上都係一種保護  

引用:
原帖由 20031210 於 2019-7-15 12:20 AM 發表
要儘量唔傷人但又要做到野,堅係高難度喎
最好每位警員派部 go pro 咩住,某程度上都係一種保護  
問題係而家到喉唔到肺咁,睇見D警察真係替佢地擔心,成班好似唔知自己想點咁,派幾個兵仔入去對幾百人?係咪想搞出人命先安落?

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2019-7-15 12:24 AM 發表

問題係而家到喉唔到肺咁,睇見D警察真係替佢地擔心,成班好似唔知自己想點咁,派幾個兵仔入去對幾百人?係咪想搞出人命先安落?
其實唔係跟呢泛民議員意思囉, 有得佢哋 唔好搵警察 維持秩序,
啲市民自己會識做,
你試下冇差人,
睇下有幾多水彈,玻璃樽...... 飛落嚟。

引用:
原帖由 lam703 於 2019-7-15 12:28 AM 發表

其實唔係跟呢泛民議員意思囉, 有得佢哋 唔好搵警察 維持秩序,
啲市民自己會識做,
你試下冇差人,
睇下有幾多水彈,玻璃樽...... 飛落嚟。
咁呢個政府折7左佢啦

呢個垃圾政府根本喺度消費緊管治威信同警察士氣!

請取消香港警察,由中央派軍隊直接維持秩序

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-7-15 12:30 AM 發表
呢個垃圾政府根本喺度消費緊管治威信同警察士氣!
一齊幫警察推上去,推到班高層肯正視問題,佢地係咪真係想做到左右做人難?

引用:
原帖由 殺神軍團 於 2019-7-15 12:31 AM 發表
請取消香港警察,由中央派軍隊直接維持秩序
贊成!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]