[國際政局剖析] 衷心勸告大陸回頭是岸,大陸再搗亂香港,香港真係會獨立

衷心勸告大陸回頭是岸,大陸再搗亂香港,香港真係會獨立 E-mail 此主題給朋友

人地搞得呢D暴動,背後有龐大組織策劃,絕對係有機會獨立先會去搞。
你大陸仲叉隻腳入去,派黑衣暴徒滲入,增加亂港成份去提升深圳地位。

大陸呢種做法,唔會收得返香港,
反而把事情惡化,將香港割出去!
希望大陸盡快回頭是岸,
回復港人治港,高度自治為基礎,
一國兩制仲有得補救!

熱賣及精選
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 06:59 PM 發表

人地搞得呢D暴動,絕對係有機會獨立先會搞。
你大陸仲叉隻腳入去,增加亂港成份。
希望大陸盡快回頭是岸,
一國兩制仲有得補救! ...
请依时食藥!

唔洗多講,係外國出事,你搵唔搵中國領事館先.......講完
你夠膽宣佈獨立先講啦,

我見到的確係大陸人搞緊事,
黑衫黑褲既暴徒係大陸派遣落嚟搞事。
大陸真係唔好再搞,立即停下來,
否則不堪設想

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 18:59 發表

希望大陸盡快回頭是岸,
真係笑死!好心喇!廢話連篇不在話!
竟然連個標題都寫錯!...正字...呀....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 07:13 PM 發表

否則不堪設想
dllm,屈得就屈,你班PK搞亂香港,依家想搵人背擭⋯⋯

你放心,你到死果日都不會睇到香港獨立

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 06:59 PM 發表

希望大陸盡快回頭是岸,
藥不能停

回覆 引用 TOP

要美國肯接收先得!台灣也可以。

南無阿彌陀佛
美國盡快凍結以下人仕資產

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 07:13 PM 發表

否則不堪設想
我當圖裡面全部大陸人,攞住膠袋就係搞事?你又知道袋裡面係磚頭?

回覆 引用 TOP

係美國大陸

真係獨立咪出老解囉

真香港人醒下啦,在中國版圖中香港只是其中一點,若有一班人敢武力獨立,不足兩星期,已足夠解放軍收回,沒有一個國家敢干預,害的只是香港人,香港嘅經濟及前景…

維持社會安定繁榮!!
儍的嗎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。