• 瀏覽: 92,867
  • 回覆: 865
  • 追帖: 2
+53
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 06:59 PM 發表
人地搞得呢D暴動,絕對係有機會獨立先會搞。
你大陸仲叉隻腳入去,增加亂港成份。
大陸呢種做法,唔會收得返香港,
希望大陸盡快回頭是岸,
回復港人治港,高度自治為基礎,
一國兩制仲有得補救! ...
請依時食藥!

你夠膽宣佈獨立先講啦,

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 18:59 發表
希望大陸盡快回頭是岸,
真係笑死!好心喇!廢話連篇不在話!
竟然連個標題都寫錯!...正字...呀....

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 07:13 PM 發表

我見到的確係大陸人搞緊事,
黑衫黑褲既暴徒係大陸派遣落嚟搞事。
大陸真係唔好再搞,立即停下來,
否則不堪設想
dllm,屈得就屈,你班PK搞亂香港,依家想搵人背擭⋯⋯

你放心,你到死果日都不會睇到香港獨立

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 06:59 PM 發表
希望大陸盡快回頭是岸,
藥不能停

要美國肯接收先得!台灣也可以。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 07:13 PM 發表

我見到的確係大陸人搞緊事,
黑衫黑褲既暴徒係大陸派遣落嚟搞事。
大陸真係唔好再搞,立即停下來,
否則不堪設想
我當圖裡面全部大陸人,攞住膠袋就係搞事?你又知道袋裡面係磚頭?

係美國大陸

真係獨立咪出老解囉

真香港人醒下啦,在中國版圖中香港只是其中一點,若有一班人敢武力獨立,不足兩星期,已足夠解放軍收回,沒有一個國家敢幹預,害的只是香港人,香港嘅經濟及前景…

儍的嗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]