• 瀏覽: 92,943
  • 回覆: 865
  • 追帖: 2
+53
獨立

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 08:12 PM 發表

蘇聯咁大都解到體,唔好玩,
外國大把方法。
講真我係支持一國兩制,
但係見到韓正呢條打靶,
衝落嚟多事,就知不是兩制,
破壞一國兩制,即係唔符合本人意願,
咁就搵其他解決方案 ...
只要你日理萬肌出現,我就檢舉你

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 08:14 PM 發表

共產黨可以唔妥協,不斷周圍燒錢,燒燒下就會破產,好似蘇聯咁
天真到啊,保證到妳死果日,都見唔到。一個香港共產黨根本不至在,由得妳班香港喪屍自己玩死自己,陰幹妳都唔會放妳走。

其實真係要拉 Q 曬啲攪事嘅人,警察再攪唔掂真係要出埋解放軍~

你唔係假傻,你真係傻架

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 06:59 PM 發表
人地搞得呢D暴動,絕對係有機會獨立先會搞。
你大陸仲叉隻腳入去,增加亂港成份。
大陸呢種做法,唔會收得返香港,
希望大陸盡快回頭是岸,
回復港人治港,高度自治為基礎,
一國兩制仲有得補救! ...
師兄係法輪功?

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 06:59 PM 發表
希望大陸盡快回頭是岸,
有病又唔死去睇醫生!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-7-14 08:12 PM 發表
不是兩制,
破壞一國兩制,即係唔符合本人意願,
咁就搵其他解決方案 ...

我看看你還能煽動多久
你被香港版和手機版封禁,是不是特別恨?
準備全版永禁吧

附件

QQ图片20190714202032.png(11.03 KB)

開個帖俾人屌,閪痕?

引用:
原帖由 ZH-BOY 於 2019-7-14 19:27 發表
要美國肯接收先得!台灣也可以。
美國行開啦,我地華人社會唔要跟外國人

引用:
希望大陸盡快回頭是岸,
新聞報導聽到暴徒係講流利本土粗口 xxlomo架

再扭曲再假裝都無法遮掩事實架

明明就係泛民搞就屈中國

引用:
希望大陸盡快回頭是岸,
個笑話唔好笑,作過第二個!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]