• 瀏覽: 26,049
  • 回覆: 135
+12
香港特區政府月前擬修訂逃犯條例而惹起大批市民的不滿,引發了連串的反修例行動,包括大型的遊行、示威和抗議等。縱然特首林鄭月娥日前宣布修例已「壽終正寢」、「the bill is dead」(草案已死亡),不過市民因反修例而引發起的連串行動依然

全香港最偏頗嘅新聞媒體一定係壹傳媒集團! 但係點解香港班反政府垃圾唔投柒訴佢? 因為呢D垃圾傳媒就係同呢D反政府垃圾立場接近!

TVB算係咁多個媒體中最中立因為佢地都怕比反政府垃圾攻擊但亦唔想得罪支持政府的市民同機構, TVB已經做得好好! 反而因此得罪反政府堆垃圾! 呢D反政府垃圾從來都係牠們眼中別人的小小錯誤/唔啱聽就係罪大惡極! 自己殺了人也會找理由辯護

向敢言真相的TVB和金盈致敬

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時娛樂/351715/逃犯條例-無綫新聞主播金盈被網民鬧爆-點解妳可以埋沒良心

毒果新聞唔賣樓盤廣告?
引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-7-14 06:06 PM 發表
推銷劏房和棺材屋的幫兇⋯為利是圖
支持誅大台

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-14 06:07 PM 發表
毒果新聞唔賣樓盤廣告?
佢可影人,人地唔可以影佢
我地係民,佢地係主

引用:
原帖由 leucocyte 於 2019-7-14 06:11 PM 發表

佢可影人,人地唔可以影佢
我地係民,佢地係主
堆垃圾有毒媒同已完包庇, 政府同警察太軟弱

中立?點解採訪狀元,狀元表態完,tvb唔係全播出街?

引用:
原帖由 黑白色 於 2019-7-14 06:15 PM 發表
中立?點解採訪狀元,狀元表態完,tvb唔係全播出街?
毒媒訪問完作新聞又唔提?

作新聞遠遠嚴重過唔提而且所謂唔提多數都係毒媒作出來

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 黑白色 於 2019-7-14 06:20 PM 發表

我不嬲都覺得壹傳媒係有毒呀!
不過見閣下講tvb中立!我先出聲!你咪撚學人玩二元化,當人白痴時,對方亦當你係弱智。
不如你睇不各媒體有邊個無立場? 起碼TVB 最多都係唔提, 唔會老作!
但絕大多數的反政府媒體連無果樣都作果樣! 選擇新聞立場嚴重得多!
而且全香港咁多新聞證同人的意見又係咪要一定報晒?

真女神

黃絲係冇人想聽真話!

唔睇大台又知大台講乜影乜?

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2019-7-14 06:28 PM 發表
唔睇大台又知大台講乜影乜?
毒媒話乜咪信乜囉

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]