• 瀏覽: 30,599
  • 回覆: 10
+5
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 01:05 PM 發表
知啦~知你班北區牛屎佬想同新西老黑勝和老屎佬結盟啦~但....

睇完特9個pok kai會有乜下場先好出黎搞事呀下!!!

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28364976&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy ...
唔好傻啦你。。佢本身就係勝x

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:11 PM 發表

只要唔大型填海, 新界原居民同地產就發達了.
從來丁屋 同私屋炒賣係兩樣野黎。。。丁屋根本唔會影響私樓升跌。。只會比私樓拖住黎行

引用:
原帖由 武若依 於 2019-7-14 01:26 PM 發表

丁權問題
再加上政府唔發展新界,賣唔到地
一個丁權 隨時排十年。。總要比成幾百萬買塊地 比建築費同埋原居民就係有本身既權利。。每一個地方既原居民福利都好過香港。。。講黎講去都係自己沒本事 就憎人富貴嫌人窮。。總要矛頭指錯對象。。。cut綜援 水果金成效對香港經濟總有利  除消丁權只會益左地主 同發展商 直接變相改變左用地用途。益埋地產霸權 所以你唔識 就唔好講。。泛民思想害人亂港

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 03:18 PM 發表

大少奶知啦~佢地仲販毒tim!!!!
以前集中走私   有幾條線都歸左荃勝  。。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 03:18 PM 發表

大少奶知啦~佢地仲販毒tim!!!!
白頭福果d黎

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 03:36 PM 發表

知啦~
... 呢單野。。唔簡單

引用:
原帖由 沒有醉的瘋子 於 2019-7-14 03:40 PM 發表
呢班鄉紳同地產商,政府一話填海就出來生事,深怕佢地屯積既土地見財化水
🤭即係君妖兄出黎做大戲啦。。。呢盤棋好難捉。各自做緊大戲

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 05:13 PM 發表

王歧山有份!!
洗左唔少錢。我沒份賺

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 05:15 PM 發表

王歧山同特9兩個pok kai而家真系得L罪好多人~
都唔知點收科家陣。。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 05:21 PM 發表

侵侵而家幫緊拖~
好明顯。。但有人在美國做內應開始生事

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 05:31 PM 發表

no!!!侵侵系迫肥泥爆特9勾結老黑江派同英國勾結+毒品既黒幕~侵侵得9閒同肥泥講民主~
我話美國依家侵侵背後有人搞緊佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]