【侯強密會梁金成】遊行前被爆私下約會 侯強否認設局:我有咁大法力就好了 | 2019-07-13 | 壹週刊

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-7-14 05:52 PM 移動
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 01:05 PM 發表

知啦~知你班北區牛屎佬想同新西老黑勝和老屎佬結盟啦~但....

睇完特9個pok kai會有乜下場先好出黎搞事呀下!!!

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28364976&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy ...
唔好傻啦你。。佢本身就係勝x

熱賣及精選
引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-14 12:57 PM 發表

中亂扮抹黑機器
先解釋吓兩個35識7嘅人係暴亂前茶敍好唔好?。。。

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:11 PM 發表

只要唔大型填海, 新界原居民同地產就發達了.
從來丁屋 同私屋炒賣係兩樣野黎。。。丁屋根本唔會影響私樓升跌。。只會比私樓拖住黎行

回覆 引用 TOP

金主出現,唔拉林鄭落馬,明日大嶼後,班新界佬啲地食c

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Perfect 於 2019-7-14 02:59 PM 發表

就算佢兩個密會,什至上埋床咁又點?代表乜?
可能候志強鄕紳派想出戰選舉,其實佢在遊行講話中,留心一下巳講到好明!

回覆 引用 TOP

申请游行但又推卸责任话没有大台,根本就是不负责任的态度,怂恿感性的市民走出来而不曾想过收尾。

请民主派不要再天真啦,他们开了个头,让很多人鱼目混珠,这种手段太卑鄙。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:11 PM 發表

只要唔大型填海, 新界原居民同地產就發達了.
世事都被你看透了

我們一路奮鬥
不是為了改變世界
而是為了不讓世界改變我們

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-7-14 03:08 PM 發表

佢唔洗解釋, 我已經講左啦: 議員,黃絲,鄉黑,毒媒 四強聯手

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座

回覆 引用 TOP

如果我係政府, 一定會拆9哂啲有錢佬專用嘅康體設施, 好似嗰啲乜嘢木球會, 有佬呀, 香港人有幾多個打木球呀?用黎起多啲資助性房屋, 平衡樓價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武若依 於 2019-7-14 01:26 PM 發表

丁權問題
再加上政府唔發展新界,賣唔到地
一個丁權 隨時排十年。。總要比成幾百萬買塊地 比建築費同埋原居民就係有本身既權利。。每一個地方既原居民福利都好過香港。。。講黎講去都係自己沒本事 就憎人富貴嫌人窮。。總要矛頭指錯對象。。。cut綜援 水果金成效對香港經濟總有利  除消丁權只會益左地主 同發展商 直接變相改變左用地用途。益埋地產霸權 所以你唔識 就唔好講。。泛民思想害人亂港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-7-14 01:57 PM 發表

C主⋯⋯⋯佢哋有無攞海外護照⋯⋯⋯
牛屎佬下一代多數都有~

回覆 引用 TOP

新界佬好好住埋呢廿幾年,2047年7月2日全部土地收回

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-7-14 03:07 PM 發表

唔好傻啦你。。佢本身就係勝x
大少奶知啦~佢地仲販毒tim!!!!

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-7-14 03:08 PM 發表

呀爺唔撐,而講明如果有能力,想為市民發聲,鐵票冇辨法,只有求他方,飲品可消暑,獲取他人心
安排派發飲品可以嗎?佢阼已講明想為市民發聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-14 12:54 PM 發表

世上無咁多巧合;
早有預謀 早有策劃吧;
侯志強,梁金成 兩條友蛇鼠一窩 各為私利 想整死香港...
咁又係肥佬黎又咁巧合遇到美國副總統

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。