• 瀏覽: 30,664
  • 回覆: 162
+5
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 01:05 PM 發表
知啦~知你班北區牛屎佬想同新西老黑勝和老屎佬結盟啦~但....

睇完特9個pok kai會有乜下場先好出黎搞事呀下!!!

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28364976&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy ...
唔好傻啦你。。佢本身就係勝x

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-14 12:57 PM 發表
中亂扮抹黑機器
先解釋吓兩個35識7嘅人係暴亂前茶敍好唔好?。。。

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:11 PM 發表

只要唔大型填海, 新界原居民同地產就發達了.
從來丁屋 同私屋炒賣係兩樣野黎。。。丁屋根本唔會影響私樓升跌。。只會比私樓拖住黎行

金主出現,唔拉林鄭落馬,明日大嶼後,班新界佬啲地食c

引用:
原帖由 Perfect 於 2019-7-14 02:59 PM 發表
就算佢兩個密會,什至上埋床咁又點?代表乜?
可能候志強鄕紳派想出戰選舉,其實佢在遊行講話中,留心一下巳講到好明!

申請遊行但又推卸責任話沒有大台,根本就是不負責任的態度,慫恿感性的市民走出來而不曾想過收尾。

請民主派不要再天真啦,他們開了個頭,讓很多人魚目混珠,這種手段太卑鄙。

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:11 PM 發表

只要唔大型填海, 新界原居民同地產就發達了.
世事都被你看透了

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-7-14 03:08 PM 發表

佢唔洗解釋, 我已經講左啦: 議員,黃絲,鄉黑,毒媒 四強聯手

如果我係政府, 一定會拆9哂啲有錢佬專用嘅康體設施, 好似嗰啲乜嘢木球會, 有佬呀, 香港人有幾多個打木球呀?用黎起多啲資助性房屋, 平衡樓價

引用:
原帖由 武若依 於 2019-7-14 01:26 PM 發表

丁權問題
再加上政府唔發展新界,賣唔到地
一個丁權 隨時排十年。。總要比成幾百萬買塊地 比建築費同埋原居民就係有本身既權利。。每一個地方既原居民福利都好過香港。。。講黎講去都係自己沒本事 就憎人富貴嫌人窮。。總要矛頭指錯對象。。。cut綜援 水果金成效對香港經濟總有利  除消丁權只會益左地主 同發展商 直接變相改變左用地用途。益埋地產霸權 所以你唔識 就唔好講。。泛民思想害人亂港

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-7-14 01:57 PM 發表

C主⋯⋯⋯佢哋有無攞海外護照⋯⋯⋯
牛屎佬下一代多數都有~

新界佬好好住埋呢廿幾年,2047年7月2日全部土地收回

引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-7-14 03:07 PM 發表

唔好傻啦你。。佢本身就係勝x
大少奶知啦~佢地仲販毒tim!!!!

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-7-14 03:08 PM 發表

呀爺唔撐,而講明如果有能力,想為市民發聲,鐵票冇辨法,只有求他方,飲品可消暑,獲取他人心
安排派發飲品可以嗎?佢阼已講明想為市民發聲

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-14 12:54 PM 發表
世上無咁多巧合;
早有預謀 早有策劃吧;
侯志強,梁金成 兩條友蛇鼠一窩 各為私利 想整死香港...
咁又係肥佬黎又咁巧合遇到美國副總統

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]