【侯強密會梁金成】遊行前被爆私下約會 侯強否認設局:我有咁大法力就好了 | 2019-07-13 | 壹週刊

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-7-14 05:52 PM 移動
侯同朱迪迪都老友鬼鬼。

熱賣及精選
引用:
原帖由 零死04 於 2019-7-14 01:46 PM 發表

侯同朱迪迪都老友鬼鬼。
如果唔係老友鬼鬼D地收咗啦,依家吊高來賣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-7-14 01:32 PM 發表

叫佢地去死啦~
C主⋯⋯⋯佢哋有無攞海外護照⋯⋯⋯

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-14 12:57 PM 發表

中亂扮抹黑機器
生果報報導都唔信

呢條鄉紳都唔慌好人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-14 01:00 PM 發表

侯生係真正原居民, 點會想整死香況﹖反面遊行果D, 99%都係新移民後代.
唔好咁天真,
林鄭想搞原居民丁權,
班鄉下老鬼鬼鼠鼠咁喺度做嘢。

聖經傳道書第三章曰:「凡事都有定期,天下萬物都有定時。生有時,死有時⋯⋯懷抱有時,不懷抱有時;尋找有時,失落有時;保守有時,捨棄有時。」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yillyill 於 2019-7-14 01:57 PM 發表

生果報報導都唔信
居然係生果篤爆

聖經傳道書第三章曰:「凡事都有定期,天下萬物都有定時。生有時,死有時⋯⋯懷抱有時,不懷抱有時;尋找有時,失落有時;保守有時,捨棄有時。」

回覆 引用 TOP

冇協議冇交易搵鬼信咩,係啦無端端派水咁好死?一句有朋自遠方來就鬼拍後尾枕,自爆啦。

毒果多作文

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。

回覆 引用 TOP

應該係傾聽日可否高抬貴手,唔好咁亂.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 至愛不渝 於 2019-7-14 02:02 PM 發表

冇協議冇交易搵鬼信咩,係啦無端端派水咁好死?一句有朋自遠方來就鬼拍後尾枕,自爆啦。
佢唔派水都唔覺得佢有嘢,派水畀遊行人士咁明顯, 係人都知咩事

引用:
原帖由 最好的時光 於 2019-7-14 12:31 PM 發表

...
北區水貨客關注組發言人「金金大師」梁金成,以電話回覆本刊,他質疑拍攝者到底有何居心,反指如果有人因此胡亂猜測,實在幼稚, ...
咁班傳媒只拍攝警察還手又唔拍攝示威者打人, 到底又有何居心?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-14 02:12 PM 發表

佢唔派水都唔覺得佢有嘢,派水畀遊行人士咁明顯, 係人都知咩事
佢自認老屎忽,今次明顯俾人過一棟啦,呢張相擺明係有心人對冇心人,至於邊個係藏鏡人,自己諗,好話唔好聽,條牛屎佬處理唔好,分分鐘重有野爆。

金金係范國威條靚

回覆 引用 TOP

擺明科水攪局啦,林正攪牛屎佬丁權,又明日大娛,牛屎佬啲地種花???擺明攪亂檔等妳林正廢武功啦,明未!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。