• 瀏覽: 93,769
  • 回覆: 865
  • 追帖: 4

附件

1563039489_fbb9.jpg(39.41 KB)

2019-7-14 02:24 AM

熱賣及精選
https://m.facebook.com/groups/31 ... id=2154526031325360

呢個人一直係後面睇野
無啦啦自己去跳

正Pk. 顛倒黑白。救你都錯,應該,由得你S!

引用:
原帖由 fb7b25fc6bc520 於 2019-7-14 02:27 AM 發表

https://m.facebook.com/groups/312693275508654?view=permalink&id=2154526031325360

呢個人一直係後面睇野
無啦啦自己去跳

兩隻腳出晒去,你跳比我睇
搞事做乜要走入商場?留起天橋挑釁唔好咩?
而且係個督察推佢出去,唔係佢自己想走
更加預計唔到天橋兩頭包炒走投無路

你班鄉下牛屎佬系咪想代上海仔或勝和阿公上大6打靶??你地知勝和hi左千億毒品架??甘搏命仲乜??大少奶知啦~你班牛屎佬有份hi!!!

顛倒黑白,警察救左佢

佢受到民主黨主席胡志偉的感召,犧牲小我,死諫。 

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-7-14 02:43 AM 發表

佢受到民主黨主席胡志偉的感召,犧牲小我,死諫。 
偉大的胡志偉主席曾經說過:你唔死都無用!

冇人迫喎,係定咪得lo

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。

回覆 引用 TOP

警察逼到個件物體跳橋??你唔犯法警察會追捕你??

引用:
原帖由 星風月霧 於 2019-7-14 03:08 AM 發表

偉大的胡志偉主席曾經說過:你唔死都無用!
胡主席的兩個凡是是金科玉律,是無產階級鬥爭的主體思想

唔係身有屎要跳橋?
唔通玩無繩笨豬跳?
伊議員你唔係咁L天真可愛呀~

回覆 引用 TOP

嗅毒果唔係要收3蚊咩?
黑化警察就唔收錢吖?

果個人自己跳橋就屈警察?

佢一定收好多錢
玩跳橋咁博命

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]