• 瀏覽: 68,264
  • 回覆: 431
  • 追帖: 2
+14
快d攪大鑊d,早些收回香港,大家少d嘈音

引用:
原帖由 stunt790 於 2019-7-13 11:34 PM 發表

玩咩完吖,係人都睇到由6·9.手無寸鐵演變到今時今日!
手有磚頭

中央幾時先肯出動解放軍黎拯救想安穩生活嘅香港市民?

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-13 22:46 發表

點拉?老實講人多差佬都驚,唔驚拉完比人圍毆?
開槍槍

Hk gov ,減少9成大陸人來港,hk 會太平好多。

引用:
原帖由 bemawif 於 2019-7-14 12:30 AM 發表
隨時5至6個人才拉到一個,跟住比100圍
唔好再為難警察啦 睇見佢地被打好心痛
真,班暴徒痴Q線,比我係差人一定開左槍

今天已經出火, 估計明天只能行行走走。 人數可能更今天差不多, 但示威者應該已經沒有什麼力氣了。
衝擊立法會,個個勇猛。 旺角暴動玩不到天亮,只能到凌晨1點。 今天人數少, 晚上八點已經鳥獸散。 明天雖然是大場, 但示威者最近頻頻打炮出火, 估計將會疲態筆露, 肯能有散兵游勇,估計也是8點就散水。
引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-7-13 10:15 PM 發表
今日上水一戰後,有泛民議員,準備明天攻陷沙田新城市壙場,有某議員助理已安排大量鐵技及天拿水,目標是最多大陸客的商店!

當地店員要特別少心,關門後要馬上離開,錢財損失是少,生命可貴! ...

請問點上傳短片?

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-13 10:40 PM 發表

唔出奇,警察一直咁軟弱隨時出事。
警察而家都被廢武功了!

咁撚叻 唔去報警 話懷疑有罪案 拉哂佢地LAW
要上黎自HIGH

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-13 10:46 PM 發表

點拉?老實講人多差佬都驚,唔驚拉完比人圍毆?
拉完要寫詳細報告之後,上庭又是被官放左

引用:
原帖由 東逸康和小確幸 於 2019-7-13 11:08 PM 發表
壽終正寐...終於來臨
End game

引用:
原帖由 老婆大大 於 2019-7-14 12:06 AM 發表

鐵枝以呎計,所以真係冇寸鐵。
磚頭亦唔係鐵。
難道磚頭係泥膠麽🤔

引用:
原帖由 希志姐姐 於 2019-7-13 11:13 PM 發表
我就唔撚信夠膽搞地產佬商場囉班地產佬有比錢搞事架搞黎搞去咪引差人出手
新地地頭!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]