• 瀏覽: 68,178
  • 回覆: 431
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-13 10:40 PM 發表

唔出奇,警察一直咁軟弱隨時出事。
執法變犯法,上頭又弱,林太又跪,警察好難做,唉,離敘利亞不遠

越亂越好有咩一次過爆,比正苦睇下自己搞左乜Q搞到香港民怨咁大

引用:
原帖由 kfws 於 2019-7-13 10:48 PM 發表

解放軍一出,香港就完了!不過破而後立,希望明天會更好😔
我讚成!

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-7-13 10:49 PM 發表

樹上有一大群雀仔,獵人開了一槍,打中了一隻,請問樹上現在有多少隻雀仔?
千萬不能玩呢個遊戲
只要死一個人,血腥鎮壓呢個罪名就可以令美國去聯合國要求制裁甚至派兵中國,到時全球都唔會反對
但試問有邊個捭美國搞過的國家的人民有好下場?
我就唔想香港變成另一個伊拉克,阿富汗或利比亞了。

玩駒未呀吊你老母

邊夠警力應付班癲佬啦
點解仲咁多家長撐班垃圾
再控制唔到佢地,真係後患無窮

引用:
原帖由 yung323 於 2019-7-14 12:24 AM 發表
越亂越好有咩一次過爆,比正苦睇下自己搞左乜Q搞到香港民怨咁大
我唔係幫政府
但你一句民怨將暴徒所為合理化
你咩居心

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-7-13 10:42 PM 發表
夠膽咪去衝囉,但被拉時,唔好扮可憐囉!
唔用得槍,點拉?除非掉返轉,趕狗入窮巷。登記身分證後先准離開新城市啦

黃C暴民今次玩鐵枚,下次玩真槍

引用:
原帖由 家中冰凍的採購 於 2019-7-13 11:29 PM 發表

解放軍點搞?直接開槍?咁警察都可以姐。
唔同出解放軍,香港就會進入緊急狀態,中央政府可發佈命令將有關全國性法律在香港特別行政區實施,基本法就會bye bye 新聞會封鎖,所以殺左幾多拉左幾多去新疆勞改你唔會知,同64一樣。但結果係比外國勢力得償所願,有借口制裁中國。

隨時5至6個人才拉到一個,跟住比100圍
唔好再為難警察啦 睇見佢地被打好心痛

引用:
原帖由 bemawif 於 2019-7-14 12:27 AM 發表
邊夠警力應付班癲佬啦
點解仲咁多家長撐班垃圾
再控制唔到佢地,真係後患無窮
現在巳經後患無窮,班家長傻架,法治已經死了

財主地方,暴徒咁膽死入去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]