• 瀏覽: 40,265
  • 回覆: 201
  • 追帖: 2
+22
班白痴係咪又要罷用TEMPO?

如果, 三大發鈔銀行又發類似聲明, 佢哋會點?
唔用呢三間銀行發出既銀紙?
取消呢三間銀行既戶口?
CUT哂呢三間銀行既信用卡?
有樓按個班, 係咪轉去第二間銀行做按歇?
係呢三間銀行工作既, 係咪會即時離職?

仲有...咩呢?

民主黑衣仔, 又要玻璃心了

我想整大大幅流膿長, 但唔用Memo紙, 用Tempo 紙巾

聽日入定幾箱Tempo先, 支持下~!!

除咗力寶健之外仲有邊9個品牌表態暫緩?我無比$3入毒果會

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-13 03:38 PM 發表
反送中運動席捲全城,抗爭對象擴展至紅媒之首無綫電視,網民不滿其新聞報道手法偏頗,兩周前提議發動「經濟制裁」,籲廣告業界及各品牌「恥與為伍」罷落廣告。事件醞釀兩周,累計已有逾10個客戶表態,宣佈「暫緩」甚至撤回在TVB播廣告。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190713/720pix/1562994535_3738.jpg

一包 ...
一包紙巾? 其實係一間養上百家庭的公司!

未夠紅,希望遅D可以全日普通話廣播

Tempo 吾係大陸做?

大6都有賣tempo個呵?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-13 03:38 PM 發表
反送中運動席捲全城,抗爭對象擴展至紅媒之首無綫電視,網民不滿其新聞報道手法偏頗,兩周前提議發動「經濟制裁」,籲廣告業界及各品牌「恥與為伍」罷落廣告。事件醞釀兩周,累計已有逾10個客戶表態,宣佈「暫緩」甚至撤回在TVB播廣告。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190713/720pix/1562994535_3738.jpg

一包 ...
黃屍暴民都幾無恥,思想行為衰過畜牲

只記得信諾同御藥堂

其他十傑不太記得了

好彩啫
我用開tempo,如果佢係黃色公司我必定搵替代品

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 andysan4 於 2019-7-13 03:46 PM 發表
TXB明明黃到仆街都屈人地係紅
邊個叫佢唔生性,玩直播啫
無神快手剪刀手、改圖專家,直乜鬼嘢播啫
公眾家下真係享受到知情權喇

引用:
原帖由 寫入讀出 於 2019-7-13 08:02 PM 發表
民主黑衣仔, 又要玻璃心了

我想整大大幅流膿長, 但唔用Memo紙, 用Tempo 紙巾

聽日入定幾箱Tempo先, 支持下~!!
如果幾間MEMO紙公司發呢類聲明, 佢都會點呢?
呢類MEMO紙公司, 通常做埋文具...咁...點...呢?

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-7-13 08:17 PM 發表
只記得信諾同御藥堂

其他十傑不太記得了
保礦力,pizza hut, 活色生香,御藥堂,tempo,幸福傷風素

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-7-13 08:20 PM 發表

如果幾間MEMO紙公司發呢類聲明, 佢都會點呢?
呢類MEMO紙公司, 通常做埋文具...咁...點...呢?
如果寶礦力突轉軚, 我就真係笑了, 佢地真係要扣喉洗胃先掂, 點可以放敵人啲嘢喺肚內

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]