• 瀏覽: 25,914
  • 回覆: 251
  • 追帖: 2
+28
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-13 10:43 AM 發表
幾時到pizza 乞?
Agreed

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-13 10:31 AM 發表

在反對修訂《逃犯條例》風波中有「關公災難」的不止吉野家,香港寶礦力早前急急撤下在TVB播放的廣告。做法雖然獲得香港網民支持,惟行徑立即觸怒部分香港及中國網民,用二次創作漫畫將寶礦力惡搞成「保暴力」或「暴擴力」,仲話「飲咗 ...
哈哈,暴徒快D去清貨。

引用:
原帖由 炎夏中心的貓奴 於 2019-7-13 11:20 PM 發表

我轉介唔少好似閣下飲得多仆街你的人士去申請,所以知程序囉!點呀?想介紹埋一家大小、全個家族、親戚朋友去申請呀?咁會做死社總班社工喔!因為聽聞佢哋自己都申請緊,Cases 多到爆曬額。 ...
真係好清楚
行家來

我有買,我系代表,我代表埋偽進仔吊九你地,今云被你地害死了。

明日所有偽進仔出來,說你下你們感受。

行動支持TVB企硬! TAKE保暴力,衰硬!

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2019-7-13 11:29 AM 發表
今個禮拜要買多一箱
支持良心企業

=0&w=300&h=300" target="_blank" class="bburl">https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.LG1mFsSikEZ1rFwEY9R88QAAAA&pid=Api&amp=0&w=300&h=300
買咁少? 一日8杯先啱數

毅進克警要多喝寶礦力

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2019-7-13 11:29 發表
今個禮拜要買多一箱
支持良心企業

=0&w=300&h=300" target="_blank" class="bburl">https://tse3.mm.bing.net/th?id=O ... amp;w=300&h=300
小心唔可以當水飲,糖尿病架

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2019-7-13 11:22 PM 發表

真係好清楚
行家來
社福界不嬲同工不同酬,超熊議猿同社總班社工飲得多仆街你賺到盤滿砵滿,淨食南亞條水都唔憂做。再加埋美國佬民主基金會資助、遊行明收捐款暗受袋住先黑金等收入來源,隨時肥過肥佬黎。
Btw 唔好亂認行家,本人唔飲仆街你,同你無行。😂😂

引用:
原帖由 hkjc166 於 2019-7-13 11:31 PM 發表

小心唔可以當水飲,糖尿病架
放心,小弟身體健康
唔會用左某人D傷殘津貼

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2019-7-13 11:30 PM 發表
毅進克警要多喝寶礦力
俾暴徒買晒啲暴抗力,所以克警依家唔夠暴徒打

引用:
原帖由 daniel47877 於 2019-7-13 11:29 PM 發表

買咁少? 一日8杯先啱數
朋友多
有排送

引用:
原帖由 k808964 於 2019-7-13 11:39 發表

沒錯,大陸人一定支持你9913146
大陸造
愛國貨,愛淘寶

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]