• 瀏覽: 25,918
  • 回覆: 251
  • 追帖: 2
+28
笑左

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-13 10:31 AM 發表

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190713/_2019071308305020895.jpg

在反對修訂《逃犯條例》風波中有「關公災難」的不止吉野家,香港寶礦力早前急急撤下在TVB播放的廣告。做法雖然獲得香港網民支持,惟行徑立即觸怒部分香港及中國網民,用二次創作漫畫將寶礦力惡搞成「保暴力」或「暴擴力」,仲話「飲咗 ...
無錯,飲保暴力,一定仆直

引用:
原帖由 全宇宙 於 2019-7-13 01:49 PM 發表

娥羅納英H軟膏
SOYJOY
UL.OS
寶礦力水得
Amion-Value
Nature Made
Inner Signal
CalorieMate
賢者の食卓
Jog Mate Protein
FIBE-MINI
Skin C 肌C

重有以上產品
全部罷買

引用:
原帖由 k808964 於 2019-7-13 11:33 AM 發表

大陸造,唔知D反中L又 如何是好
d 無腦黃友正在興高采烈咁打緊飛機,你咁攪,班傻仔墮晒機.

引用:
原帖由 k808964 於 2019-7-13 11:33 AM 發表

大陸造,唔知D反中L又 如何是好
d 無腦黃友正在興高采烈咁打緊飛機,你咁攪,班傻仔墮晒機.

補抗力

好搞笑

引用:
原帖由 exe007007 於 2019-7-13 12:00 PM 發表

算吧啦 成班傻子 咩都味做過又反 大學校長表達又去圍尻人地 沒腦姐係沒腦
早前有位C兄講笑希望正苦準許安樂死,因為佢唔想活在呢班棟樑的管治下😂😂

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-13 10:31 AM 發表

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190713/_2019071308305020895.jpg

在反對修訂《逃犯條例》風波中有「關公災難」的不止吉野家,香港寶礦力早前急急撤下在TVB播放的廣告。做法雖然獲得香港網民支持,惟行徑立即觸怒部分香港及中國網民,用二次創作漫畫將寶礦力惡搞成「保暴力」或「暴擴力」,仲話「飲咗 ...
「飲咗暴礦力,掟磚更有力」吊你班X街暴徒,仲唔走去掃貨?。。。

引用:

將圖好鬼正,攞咗黎做頭像。。。

引用:

班靚仔都無提過港獨,佢地果D訴求無關港獨,唔該樓主唔好屈人!我支持共產黨,一國兩制,但亦睇唔順眼林鄭政府橫蠻專政!中聯辦要向北京反映事件真相呀!

引用:
原帖由 halflifepass 於 2019-7-13 04:29 PM 發表

班靚仔都無提過港獨,佢地果D訴求無關港獨,唔該樓主唔好屈人!我支持共產黨,一國兩制,但亦睇唔順眼林鄭政府橫蠻專政!中聯辦要向北京反映事件真相呀! ...
我睇班靚仔亦超唔順眼,有破壞無建設,痴英正在美國反了,你眼盲不是港獨是什麼

越是政治化,TVB死得越快.很多商家都會持觀望態度,暫時不敢在TVB下廣告,生怕會像保礦力一樣被秋後算帳,說不定一些原先對大陸的投資也會暫時擱置.TVB如果越染越紅,市民越是杯葛TVB,越是杯葛TVB,中資越是加大對TVB的支持投入,越紅越染.那麼TVB就會變成第二個亞視.恭喜大陸水軍的幫倒忙,加快TVB壽終正寢.

內地仲用埋廣東話,無簡體

正義媒體必受歡迎,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]