• 瀏覽: 91,244
  • 回覆: 813
  • 追帖: 2
+14
取消埋戶口囉

引用:
原帖由 錢太多4 於 2019-7-13 10:13 AM 發表
幾佰蚊都撳?
你把那些曱甴仔睇得太高了。

哈哈.....唔係無聊得咁緊要呀?

呢班人會有幾多錢呀~??

ATM有每日提款限額..多數是一兩萬...
傻仔以為可以不斷咁提款....

==========
引用:
原帖由 Batman008 於 13-7-2019 09:03 PM 發表

你撳到其他人d錢話你叻,撳自己戶口d錢銀行話之你撳到透支

引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...
中銀冇等開門既人先出奇

毒果當系人都似井底黃蛆蟲咁條條無腦....

根本每日間間銀行門口,九點前都有十幾人等銀行開門...
引用:
原帖由 DICK~DICK 於 13-7-2019 09:34 PM 發表

中銀冇等開門既人先出奇

呢樣嘢估計中銀唔擔心,因為傑青卡里有幾多錢,大家心照。。。不過呢兩個月,傑青都出唔少糧。。。多謝華盛頓和仆街黎

中銀是大型銀行,點攪都不會擠提啦..
黃色蛆蟲才會提出D白痴行為.....
引用:
原帖由 kcsam 於 13-7-2019 09:44 PM 發表
呢樣嘢估計中銀唔擔心,因為傑青卡里有幾多錢,大家心照。。。不過呢兩個月,傑青都出唔少糧。。。多謝華盛頓和仆街黎

引用:
原帖由 chiooil 於 2019-7-13 07:07 PM 發表

你信呀?朝頭早差不多9點,好多間銀行都排晒隊架!
=你信呀?朝頭早差不多9點,好多間銀行都排晒隊架!

班友係窮L!邊有$!就算有,呢班友唱衰中資銀行咁多年,點可能在中銀開戶囗

引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...
一張相就係話有人龍,呢條人龍仲短過地鐵atm

最好罷飲 東江水

中國銀行日日排隊,是入錢。

班契弟邊有錢撳,個個一窮二白。 都唔知係咪想吼住邊個撳完錢出嚟搶鬼咗佢㖭?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]