• 瀏覽: 91,406
  • 回覆: 813
  • 追帖: 2
+14
傻hi hi
政府qe無限量印銀紙
班友仔有鬼錢咩,有六數位都比個叻佢地,根本對銀行0影響

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2019-7-13 10:07 AM 發表
嘩!好長龍,今次中銀執硬笠!

引用:
原帖由 freemind1 於 2019-7-13 10:09 AM 發表
班小學雞有x錢咩,個個都趕尾班車散水
昨晚班港大班學生就係話要趕車先放校長走。。。。呵呵

引用:
原帖由 superman_d 於 2019-7-13 10:20 AM 發表
平時都排隊架啦
咪係 平時未開門間間銀行都排下隊架啦

建議下一步不停進出香港大陸 !
圍倒出入境關卡!

引用:
原帖由 kazaf7 於 2019-7-13 10:07 AM 發表
撚有錢禁出黎咩,差中銀卡數就多
但班撚樣會照排霸住d機,唔俾有需要人用,如有匯豐恆生就過數喺etc㩒吧

銀行應該攞晒D錢出嚟!食 L 咗佢張卡!

人多到⋯⋯嚇死我呀
引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...

班流膿人,斷估仙都唔仙下。

引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...
初初和平遊人都會支持 ! 但現在覺得班細路做嘅嘢越來越幼稚 !

吊,好多時銀行星期六大把人未開門前就排隊啦...垃圾妓者

提示: 違規內容已被屏蔽
無聊。。。
就算全部撳晒出來中銀都唔會有影響。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]