• 瀏覽: 91,240
  • 回覆: 813
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2019-7-13 10:07 AM 發表
你唔覺呢班杰青患思覺失調好嚴重咩?
又要反港反中,
又要將財富存入對方口袋中。

弱智行為...

引用:
原帖由 ABLX90 於 2019-7-13 10:11 AM 發表
最好罷用中國貨,罷食中國食物。
仲有唔好用東江水,唔好沖涼!

引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...
如果比班人玩到以後銀行撳錢都要比手續費點算

引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...
中銀日日都有人排隊啦!個幾丁人!香港人智商底下不斷增加中!

不是吧!! 我仲買左好多中銀香港既股票,唔好啊!!!

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-7-13 11:09 AM 發表

又要反港反中,

快撳錢

時事新聞
香港及世界新聞討論網民發起中國銀行「撳錢

我要幫一幫手為中銀香港做下定期先

新都城中銀,日能日都有人開門前排隊,由早到晚都系甘多人,你以為系撳錢行動,人地客仔多左,懞能。

日日大銀行開門前都有人排隊,白痴。

引用:
原帖由 smarthoKEUNG 於 2019-7-13 10:59 AM 發表
咁小學雞嘅行為都做得出?又要自己排、又搞著自己,點知人地攞錢原來可以去7仔ok
可能小學雞嘅理想係咁諗,「不能流芳百世,也要遣臭萬年」

D人真係儍架,低能人士!
其他人撳錢一定要去中國銀行櫃員機嗎?

del

引用:
原帖由 bbbs 於 2019-7-13 11:08 AM 發表
真係新聞囉,條隊得幾丁人咁少,平日未開門起碼十幾廿人排緊隊
唔好笑人地, 人地都無錢放銀行, 平時去銀行都係找min pay, 所以唔知平時銀行已經好多人

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-7-13 11:09 AM 發表

又要反港反中,
買頭盔要淘寶。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]