• 瀏覽: 91,403
  • 回覆: 813
  • 追帖: 2
+14
呢D唔係民主訢求. 呢D係要搞到香港 disorder

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-7-13 10:58 AM 發表
香港電台咩車心?普通事寫成恐怖事。
1.每朝銀行未開門都有人排隊(開左開入面就更加唔駛講)。
2.睇相入面D全部係"正常人".
3.呢條"人龍"真係好長。 ...
咪係,日日都有人排隊等開門啦,星期六仲特別多人,因為好多人平時1至5要返工

多謝為中國銀行賣廣告!
多謝支持中國銀行!

真係想知對中銀有幾大影響 ? 

做埋哂啲嘢影響人,只會更黑人憎

有病

咁無聊,不如圍住證監會,全部攞碌嘢出嚟,用保鮮紙包住嚟玩

吓到李小川都落台⋯

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 10:59 AM 發表

睇黎你都係未訓醒 覺得呢個世界所有野做事一定要關錢事先做 你既人生都過得幾可卑
未訓醒? 你唔好以為有一個半個少數就可以代表, 睇下遊行示威裡面有無政棍仔女同有錢佬仔女? 叫你衝自己鬆就大狗把

等緊中銀公佈係咪執笠

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-7-13 10:15 AM 發表
妓者真離地又作文
衹係識用咭同網上銀行
唔知間間銀行都有顧客等開門
入去辦理銀行業務
內地人成日都霸住部中銀提款機去撳錢同入$架啦,班妓者真係未見過大蛇疴尿。。。

引用:
原帖由 omnest 於 2019-7-13 10:42 AM 發表
其實應該㩒飛問野,最好問投資,外幣掛釣等投資或保險產品,有幾多種product, 問哂佢,跟住話要買,佢要錄音,間中話唔明白,又錄過,或者買高風險產品就揀保守投資性格,又要做過,最後話都係再諗下先,唔買住,咁一個counter就一朝架喇,等佢成日食白果 ...
果d counter平時都無乜人,佢最想你埋去打發時間

沒有中銀戶口笑呵呵。

大部份香港銀行的股份都係中資持有大量, 連005都係
引用:
原帖由 fylm2 於 2019-7-13 11:00 AM 發表
弱智就系弱智,吾系以為中資銀行淨系中銀哇,識吾柒識建行、工行、南洋、中信.....等等等等,呢D行為真系好L柒到核爆,何況真系吾見得果D弱智西有好多錢撳,當每次攞1蚊但知吾知任何銀行每次 transaction有限數。。
仲要影響真正使用客戶人士,講到$有關既 ...

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 11:01 AM 發表

做正苦工先無前途
睇你做到咩位姐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]