• 瀏覽: 91,421
  • 回覆: 813
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 亞洲盤顧問 於 2019-7-13 06:27 PM 發表

小事佢哋唔識做;大事佢地又冇膽去做……簡單嚟講佢地係白痴!
佢地嘅思路係禁嘅,阻住個地球轉就會搞衰香港經濟,政府唔想經濟衰就唯有跪低,跪低就為所欲為

無聊。多人咪另外一日攞錢囉。唔好咁白痴得唔得。

引用:
原帖由 李劑成 於 2019-7-13 11:14 AM 發表

到今時今日都唔好話去,提都冇人敢提包圍解放軍軍營就知道班犯民陣喪屍幾咁冇撚用,革命?含撚啦~
班死傻鳩夠鳩膽咩!再講吖,如果玩到去軍營,解放軍係咁咦擺個陣去嚟,嚇都嚇撚到佢地標尿啦

引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...
自由西即係自由西,有無錢㩒都成問啦,有本事㩒幾球出黎睇下囉……
有錢佬仲唔匯錢走左佬,仲留港玩反送中咩!
連登仔確實全部都係自由9西,無腦既。

引用:
原帖由 kazaf7 於 2019-7-13 10:07 AM 發表
撚有錢禁出黎咩,差中銀卡數就多
講中晒

唔係白癡的話就是4.2CM腦瘤患者

都唔知有乜用

做埋一些小學雞行為

啲白癡暴徒有錢就唔會去食美國侵侵的狗糧。

提示: 違規內容已被屏蔽
on9行為

引用:
原帖由 toledo 於 2019-7-13 10:06 AM 發表
有反對修訂《逃犯條例》的網民,發起到中國銀行櫃員機提款的行動。 位於大埔廣福道的中銀分行早上開門前,已有市民在門外排隊等候,開門後,陸續有人排隊使用櫃位服務,而分行外的櫃員機未見有人排隊。 上水彩園廣場的分行未見人龍,門口曾經有多名職員及保安員觀察,被問到有否留意市民網上發起到分行「撳錢」及有否增加...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14681 ...
撳完錢,一出門口被戴頭盔同面罩的人打劫就好笑。

引用:
原帖由 poonhk 於 2019-7-13 06:32 PM 發表

佢地嘅思路係禁嘅,阻住個地球轉就會搞衰香港經濟,政府唔想經濟衰就唯有跪低,跪低就為所欲為
支持政府企硬,唔好take講毒

引用:
原帖由 kevinmember 於 2019-7-13 06:41 PM 發表

撳完錢,一出門口被戴頭盔同面罩的人打劫就好笑。
南亞人一早已昅實

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-7-13 10:11 AM 發表
「香港民主傑出青年」為了抵制中國,除了去中資銀行提款外,會不會將行動進一步「升級」呢?例如︰

1. 大量申請中資銀行信用咭,然後賴賬不還錢。

2. 拒絕應徵中資機構空缺。

3. 去建制派議員辦事處,拿盡所有「蛇齋餅糉」。 ...
借錢唔還,日後借錢借到機會好低

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]