• 瀏覽: 11,873
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-7-13 09:02 AM 發表

成日話冇回應,政府嗰日嘛回應咗囉!我唔太記得點回應,盡量講啦!特赦,林鄭已經否決,始終犯法就係犯法,香港係法治,唔係人治,你選擇違法達義,就要預咗承擔。對話,佢回應要大家冇先決條件下對話。撤回暴動指控,佢講咗係講少數暴徒行為,並非定性,絕大多數係和平示威。至於撤回,佢用咗「壽終正寢」來形容,講白D,即係條例正式死亡。獨立調查,監警會正式成立獨立調查委員會調查。 ...
民陣之後加左解散立法會 .. 雙普選 ..

真係讓一步就踩多一步 .. 

引用:
原帖由 starr 於 2019-7-13 08:34 AM 發表
可以移民德國 
好,德國又多一個勞工,國內小一個人攪事!

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-7-13 08:39 AM 發表

如果在美國,人一早消失了🤔🤔🤔
送去關塔小那麽,不用審不能見律師,大陰蒂公文無辜被關13年😂😂

詩人?🤣🤭
係度日日無病呻吟嗰啲🤭

何韻詩又會幾時被抓 ...

毒果新聞又係傳

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2019-7-13 08:24 發表
【本報訊】內地有異見詩人王藏疑因轉發香港藝人何韻詩於挪威奧斯陸人權論壇的發言,而遭當局指涉尋釁滋事罪,前日在雲南寓所被公安帶走調查,當日獲釋。有深圳律師表示,目前無法統計究竟有多少內地人因涉及香港事件被抓。...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/apple/20190713/720pix/a0204a.gif

【本報訊】 ...
好明顯個詩人嘅老闆係蘋果啦,只有佢獨家報導,真係勁

引用:
原帖由 我係IQ博士 於 2019-7-13 08:39 AM 發表
見到都煩
通街便利貼
文革式宣傳

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-7-13 09:36 AM 發表
明白5毛成日都活在恐慌中
所以跳跳地
https://www.youtube.com/watch?v=l2QK5gh0B78
信下佛
消消氣

傳:想食豆腐?

毒果

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2019-7-13 08:24 AM 發表
【本報訊】內地有異見詩人王藏疑因轉發香港藝人何韻詩於挪威奧斯陸人權論壇的發言,而遭當局指涉尋釁滋事罪,前日在雲南寓所被公安帶走調查,當日獲釋。有深圳律師表示,目前無法統計究竟有多少內地人因涉及香港事件被抓。...

【本報訊】 ...
呢個詩人衰口臭,咁多嘢唔講,係要講政治,自己攞嚟~

共產黨就係喜歡捉人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]