• 瀏覽: 41,467
  • 回覆: 359
  • 追帖: 1
+36
引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表
9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
重有條白背心女,不停鬼殺咁嘈!

引用:
原帖由 dtw 於 2019-7-13 08:30 AM 發表
好L民主呀!
香港法例唔可以影人㗎咩?
示威者法律我影人得人地影我唔得。

又多班仆街大陸同澳門都唔俾入境

即係我覺得條女好正,就屈9佢係便衣,可以任揸波?
Ok喔

七月十四日,畜牲沙田大遊行,其餘十七區人丁單薄,下午三時至晚上八時拆牆最佳時間。

社會上梅體上的各種留言愚論信息話面,就係為左內鬥各方的私利而制做出來刺激小屎文利用小屎文為其達到效果而已,記住係私利,雨我們小屎文無關。結果係點,小屎文同樣是書加,就係這般簡單,吳好沖動做傻事,影響了自己身心和生活。更莫被各方制做的晝面和信息煽動去做暴力行為,這讓我們泥足深坎無法自拔,因為各方自利正字細力不會幫你,佢地只為私利,我們要用第三身去靜心想想便會看得一青二楚,處理好每個仁自身問題先,醜惡正字吳係我地可以控制架。

文化大革命啦。影相都要佢哋批准先得。如果唔係就圍你。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-7-13 08:13 AM 發表
罪犯就怕比人影
咪就係,仲打文匪報記者添

https://www.hk01.com/社會新聞/346671/逃犯條例-採訪撐警集會受阻-香港01-眾新聞-大公報記者遇襲

片段中個黑衣女人扮跌倒,然後有人要夫佢,佢繼續班暈。。。好好笑

引用:
原帖由 阿布仔 於 13-7-2019 08:16 AM 發表
睇新聞
成班黃屍好顛狗咁
你無犯法怕咩人影??
你影警察就天公地道?
俾人影就變顛狗。。。
呢D咪仆街囉
X2

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表
9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
師兄    好波 

如果係光明磊落怕乜人地影?根本連自己過關都過唔到

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-7-13 11:36 AM 發表

師兄   好波

乜响街影人糸反法?乜野法例請解釋唔好亂恰。

合法拍攝 何來偷影 反告偷手機及非法禁錮
賊先驚比人影到坐牢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]