• 瀏覽: 41,477
  • 回覆: 359
  • 追帖: 1
+36
班友仔真係好姆煩!

暴徒太恐佈

D五毛呀藍絲呀,點解永遠做野都偷偷摸摸?

引用:
原帖由 17698lam 於 2019-7-13 12:08 PM 發表
玩拎耐都未明;董伯下台之一8萬5,林鄭填海又是房屋。地產商發功,上一代柒下一代咪買不起樓,現代柒下一代咪大灣亞買樓啦。停立會、換特首最後停填誨建屋,終極目標出左來啦。 ...
班鄉事支持上水遊行,已明白發生甚麼事。

引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-7-14 02:08 AM 發表

點解一口咬定佢就係便裝先?如果他只係一般市民他當然就冇委任証吧?冇又點出示呢?而家係你話佢係就係,唔係就屈佢係!呢啲係叫野蠻
佢親口承認佢係差佬
乜大陸冇得睇香港新聞咩

引用:
原帖由 社工死全家 於 2019-7-14 03:46 AM 發表
原來只有賤種有權影人,人地影番賤種就要喊打喊殺
打文滙報果個撐警畜牲

https://www.hk01.com/社會新聞/346671/逃犯條例-採訪撐警集會受阻-香港01-眾新聞-大公報記者遇襲

引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-7-14 02:08 AM 發表

點解一口咬定佢就係便裝先?如果他只係一般市民他當然就冇委任証吧?冇又點出示呢?而家係你話佢係就係,唔係就屈佢係!呢啲係叫野蠻
如果佢唔係便衣,可以出聲話唔係,唔洗驚又急急走人。有人話佢承認便衣,所以唔明做乜咁怕

引用:
原帖由 beegeejk 於 2019-7-14 01:41 AM 發表

戴埋口罩
黑衫、口罩、帶埋頭盔,真係好易混入暴徒搜證

而家針孔偷拍咁方便,裝在黑衫、頭盔上便可,我唔明點解便衣用手機拍被人發現咁笨,

社會上無知和有心者小人當道,為君者及有實權者不行君子之道,這尤像天空上烏雲蔽日。
借層層厚土來壓抑地下之火,當地下光明之火一再反撲,當厚土被燒焦龜裂爆發時,其破壞力是沒有人可承擔得起,換來的結果是雙輸。
只有為君者有實權者行君子之道光明磊落與地下之火溝通,則能甘露遍灑滋潤大地社會和諧,水火既濟。

而家針孔偷拍咁方便,裝在黑衫、頭盔上便可,我唔明點解便衣用手機拍被人發現咁笨,

引用:
原帖由 lkt17 於 2019-7-14 11:31 AM 發表

佢親口承認佢係差佬
乜大陸冇得睇香港新聞咩
係有人話吖嘛!誰話?黑青?妓者?都係一窩㗎喎!直播拍到飛磚插鐵支打警察他們卻報冇係和平示威就知他們的誠信低到地下10000米

引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-7-14 12:11 PM 發表

係有人話吖嘛!誰話?黑青?妓者?都係一窩㗎喎!直播拍到飛磚插鐵支打警察他們卻報冇係和平示威就知他們的誠信低到地下10000米
條差佬親口承認左. 原來大陸真係睇唔到香港新聞

引用:
原帖由 社工死全家 於 2019-7-14 04:32 PM 發表

關我咩事?
你鐘意咪睇多D囉
一單已經夠啦 撐警暴徒真暴力
文匪報妓者係自己友都打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]