• 瀏覽: 41,402
  • 回覆: 359
  • 追帖: 1
+36
佢哋日日起人底,身有屎

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-7-13 10:20 AM 發表
自有屎才怕……
同意

撐警暴徒 唔畀人影
仲要喐手打文匪報記者

https://www.hk01.com/社會新聞/346671/逃犯條例-採訪撐警集會受阻-香港01-眾新聞-大公報記者遇襲

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2019-7-13 12:06 PM 發表

黑衣法例只可以佢哋影人,唔可以人哋影佢o架
根本就是。便不便衣警有乜關係呢!
暴徒!

引用:
原帖由 LEEDEAN 於 2019-7-13 10:29 AM 發表

其實所有吾係普黑衫既市民,大家都要小心,因為都有可能係警察🤝🤝
驚乜

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表
9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
好衰㗎你……篤得咁應

成千上萬嘅喪屍,見人就咬活淥生吞,生人勿近..........

黑過黑社會,圍人已是最和平了。

引用:
原帖由 LEEDEAN 於 2019-7-13 10:29 AM 發表

其實所有吾係普黑衫既市民,大家都要小心,因為都有可能係警察🤝🤝
有警察又點?驚乜

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-7-13 08:07 AM 發表
昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示威情況及在場人士容貌,在場人士懷疑他是便裝警員,並

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190713/photo/bkn-20190713001611540-0713_00822_001_01b.jpg?20190713073354

昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示 ...
簡單D講一句,黃絲拍邊個都得,吊邊個都得,咒邊個都得,打邊個都得,打L死人都冇問題,因為佢地可以 特赦,其他有少少唔同意見,就乜L都唔得,因為黃絲佢地比天還大,神都唔該借歪。

引用:
原帖由 asyoulikeit 於 2019-7-13 10:00 AM 發表

好恐怖,竭斯底里成咁,成班活生生的活喪屍一般。

香港已變無法治有自由民主人權喪屍城。
曾偉雄快 d 上番場拉鳩晒呢班垃圾啦
真係好 pk

引用:
原帖由 plcp 於 2019-7-13 11:14 AM 發表

其實好多時大家都有互影點解剩係批鬥一邊
真係鬥惡鬥疊馬
口罩乞衣人,人多夠惡就係正確

係咪拎住委任證就可以相? 咪一樣唔比影.咁叫拎到唔拎有乜分別?
仲有, 如果真係警察, 拎出委任證就即刻可以要求佢地除口罩查身份證. 班人又想阻差辦公兼襲警, 到時一樣係要拉.

如果有人可以拎出張民主黨的會員證, 唔知會有乜後果? 係咪即刻除口罩擺埋pose任影?

like this?

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表
9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
個仔被差人拉過……所以…… 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]