• 瀏覽: 37,628
  • 回覆: 359
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 阿布仔 於 2019-7-13 08:16 AM 發表

*** 該帖被屏蔽 ***
人地拆貼、又要影人、之後貼墻、真係D心態亂九晒、最衰過共產黨、唸住自己最大、自己啱晒、人地錯晒

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
日後啲曱甴影畢業相,一定要我批准🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

見到就拍,食屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2019-7-13 09:57 AM 發表

影相都唔比?人權自由去左邊?而家d黑社會好惡喎
港左民主,港左言論自由只限口罩乞衣人

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-7-13 08:37 AM 發表

如果真係便裝探員,推撞佢、阻差辦工,佢已經可以叫「襲警」拉人啦,

點解佢唔肯出示委任證,唔叫「襲警」?就是因為便裝不能曝光,所以有顧慮急急走人? ...
之前唔係搞錯咗個女人以為人哋係女警咩。乜都俾你哋講曬好撚嘢。

回覆 引用 TOP

睇新聞見到嗰班人凶警察,惡過流浪狗,個警察仲要跑住走,好慘。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-7-13 08:07 AM 發表

昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示威情況及在場人士容貌,在場人士懷疑他是便裝警員,並

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190713/photo/bkn-20190713001611540-0713_00822_001_01b.jpg?20190713073354

昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示 ...
罪犯暴徒怕人映低?唔係好勇武㗎咩?

回覆 引用 TOP

呢邊係叫偷拍?

反修訂逃犯條例即係支持殺人犯,必有業報
話反修人士係曱甴, 簡直侮辱o左昆蟲
話反修人士係畜牲, 簡直侮辱o左動物
話反修人士係物件, 簡直侮辱o左死物
話反修人士係人, 簡直侮辱o左自己

回覆 引用 TOP

世界上有邊種民主唔准人喺公眾地方影相?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 solar169 於 2019-7-13 09:55 AM 發表

乜依家喺街影嘢係警察戴住委任證先可以?點解呢啲人咁驚俾人影?
D人都on L9,唔通叫d做緊臥底d差老影d毒犯呀,黑社會d罪証果時出示委任証咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2019-7-13 08:30 AM 發表

好L民主呀!
香港法例唔可以影人㗎咩?
黑衣法例只可以佢哋影人,唔可以人哋影佢o架

你影人得,人影你唔得?依家周街隨時都有人手機影野,你個個去查丫.....笨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 somatt 於 2019-7-13 09:57 AM 發表

當自己係執法者咩,自己影人就得,人地影就五得,呢班傻hi好銀煩,五滿意就圍人,區區搞破壞,比人打五好問點解,搞到社區就適可而止,影響到居民出入理得你咩原因都五會接受。 ...
物極必反,沒完沒了既搞事只會令大眾反感,犯眾憎

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

頂你,我影風你係都要企係我鏡頭前。

回覆 引用 TOP

玩拎耐都未明;董伯下台之一8萬5,林鄭填海又是房屋。地產商發功,上一代柒下一代咪買不起樓,現代柒下一代咪大灣亞買樓啦。停立會、換特首最後停填诲建屋,终極目標出左來啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]