• 瀏覽: 37,958
  • 回覆: 359
  • 追帖: 1
咁怕比人影,返古墓搵姑姑丫麻。

睇住最低工資真係好可笑,最可笑有一班人以為成功係有錢人身上面拎到錢,其實只係一班窮鬼係度爭飯食,人地真正有錢既只係離遠笑緊我地.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
阿爺真有先見之明,久唔久就要發起‘掃黃打黑’行動,原因在此。咁幾時先到香港掃黃打黑?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-7-13 08:37 AM 發表

如果真係便裝探員,推撞佢、阻差辦工,佢已經可以叫「襲警」拉人啦,

點解佢唔肯出示委任證,唔叫「襲警」?就是因為便裝不能曝光,所以有顧慮急急走人? ...
精神分裂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表

9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
父……救火?  母……撥火?  仔……發火?
火影一族 

回覆 引用 TOP

暴徒比人影就話拍攝者是黑警, 然後就可出手打人, 如果暴徒認為自己行為是沒問題, 又何須怕人影....

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-7-13 02:43 PM 發表

遲啲香港人唔帶口罩唔準影相。。。
like this

附件

img_201805032819405aafa5f05c250.jpeg(33.6 KB)

2019-7-13 03:31 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingday234 於 2019-7-13 03:29 PM 發表

暴徒比人影就話拍攝者是黑警, 然後就可出手打人, 如果暴徒認為自己行為是沒問題, 又何須怕人影....
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... 5%E9%81%87%E8%A5%B2

撐警暴徒唔俾人影
仲打文匪犬公妓者
她正仆街

回覆 引用 TOP

香港人周街拍嘢

有咩偷拍唔偷拍?

引用:
原帖由 香港自信的羔羊 於 2019-7-13 03:44 PM 發表

香港人周街拍嘢

有咩偷拍唔偷拍?
上次流膿長個紅衫阿姐 俾咁多人圍住影
咁有偷拍啊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表

左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

食政府糧,住平屋!仲出來攪事,大家幫佢宣傳吓

如果佢真係警察, 如果佢執行梗任務, 咁係咪阻差辦公?

回覆 引用 TOP

引用:

9913121 9913122 左邊老公消防員

有冇多D資料?相?

回覆 引用 TOP

對付邪教,除佢口罩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 djimavic 於 2019-7-13 03:46 PM 發表

食政府糧,住平屋!仲出來攪事,大家幫佢宣傳吓
可能另一邊份糧仲多

變焦靠對腳
對焦靠隻手

回覆 引用 TOP

成班暴徒!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右