• 瀏覽: 41,324
  • 回覆: 359
  • 追帖: 1
+36
暴民式民主??

引用:
原帖由 九龍城城南道 於 2019-7-13 12:31 PM 發表
一個連儂牆就搞到班屎民狗咬狗骨
眾多支持警察朋友,連儂
既然係話發聲地方,我哋可以將支持警察心聲,同樣貼係連續儂,就睇睇連儂有幾民主,希望各位可以出一分心聲,多謝

土匪行為, 唔見得光就唔好出離行啦!

引用:
原帖由 jimjim2046 於 2019-7-13 01:32 PM 發表
佢哋嘅暴行已比佢哋口中最可怕的中共可怕一百倍
咪就係十分同意!
撐警暴徒唔俾人影,仲打文匪妓者

https://www.hk01.com/社會新聞/346671/逃犯條例-採訪撐警集會受阻-香港01-眾新聞-大公報記者遇襲

公眾地方影相都唔得?
好民主呀!

引用:
原帖由 916430 於 2019-7-13 01:45 PM 發表

已經收到風,想撩起我哋,同佢打一鑊又可以大做文章
總之唔好出手已經贏一半
尋晚油塘警察好波

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表
9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
救火     撥火      有冇推油? 

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-7-13 08:07 AM 發表
昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示威情況及在場人士容貌,在場人士懷疑他是便裝警員,並

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190713/photo/bkn-20190713001611540-0713_00822_001_01b.jpg?20190713073354

昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示 ...
狗唔撘八,你地狗共派人地偷影遊行人士做乜呢?等於叫堆遊行人士去差管影相,或去公安廳影公安你地狗共會點?

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-7-13 08:07 AM 發表
昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示威情況及在場人士容貌,在場人士懷疑他是便裝警員,並

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190713/photo/bkn-20190713001611540-0713_00822_001_01b.jpg?20190713073354

昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示 ...
乜撚嘢叫偷拍?偷拍佢班友喺廁所痾屎痾尿咩?

因為佢地又要反港府反中國但又想假期上大陸玩怕比人影左相將來過關無得入大陸就仆街啦!

屈人偷拍,實是搶手機,劫手袋,非禮強暴打辱罵行為

點解黃C可以咁惡????

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-7-13 01:10 PM 發表

雞全部都係民煮雞

當一個藍絲帶行入50個黃絲入面,下場好似被私刑,就算幾高大威猛,所以人多合心,才有power
Oh no

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]