[趣聞評論] 逃犯條例:油塘示威者發現有人偷拍引起混亂

整個ban高舉

黑衣人影相都唔比 惡過23條 想非法禁錮
咁怕人影相 是否身有屎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 沙田真空的菠菜 於 2019-7-13 01:12 PM 發表

老臭西就真
篤到咁應? 

身有屎先怕比人影相,明啦🤣

引用:
原帖由 青春的火花 於 2019-7-13 01:19 PM 發表

十個消防
九個雞蟲
唔好咁講都有好嘅

引用:
原帖由 Freemantho 於 2019-7-13 10:03 AM 發表

公共地方進行拍攝都唔得 ? 也野條例 ? 仲惡L過逃犯條例, 惡L過23條, DKLM !
整個banner小佢地

引用:
原帖由 kitkityuan 於 2019-7-13 01:21 PM 發表

篤到咁應? 
一家人食政府住政府嘅仲要反政府,狗都不如

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表

9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
五十路……仲叫雯雯😱

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-7-13 09:53 AM 發表

又怕死又要做土匪
點解影示威者就係土匪? 唔通唔同意示威者就一定係共9? 一定係奶共?
香港係咪只可以有一種聲音?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表

左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...

回覆 引用 TOP

今次警察表現克制值得一贊

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?

回覆 引用 TOP

支恃警察,除暴安良
執法合情,合理,合法

附件

521.jpg(177.17 KB)

2019-7-13 01:25 PM

601.jpg(208.36 KB)

50.jpeg(127.7 KB)

53.jpeg(110.77 KB)

20.jpeg(105.61 KB)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-7-13 11:51 AM 發表

片段中個黑衣女人扮跌倒,然後有人要夫佢,佢繼續班暈。。。好好笑
佢老公有冇衝出去同佢講老婆你做多左啦

回覆 引用 TOP

垃圾黑警....................

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂
支持法輪大法好......天滅中共...真主偉大....................
提示: 違規內容已被屏蔽
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。