• 瀏覽: 41,320
  • 回覆: 359
  • 追帖: 1
+36
引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-13 11:35 AM 發表
9913121 9913122 左邊老公消防員
右邊黑衫 屈人推跌佢的女主角大叫黑警鬧警察,原來她 在大本營墾丁茶房任侍應
黑衫年輕人係佢個仔劉柏賢,比人拉過,老新仔一名
全家住,淑美閣2樓,叫阿雯

尋晚扮跌倒屈伙記嘅女子,仲接受網媒訪問,講到自己大仁大義,原來住淑美閣2樓,消防嫂,之後返屋企仲喺宿舍平台用敵視眼神怒啤守護平台嘅同事 。

喺大本型墾丁做,叫雯雯。 ...
墾丁雯雯 ?   價囗?

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2019-7-13 09:57 AM 發表
影相都唔比?人權自由去左邊?而家d黑社會好惡喎
佢影你圍你,正常

一班遊魂野鬼四處鬧事!!!

如果係便衣、映相有咩問題?

引用:
原帖由 sleepingforest 於 2019-7-13 11:47 AM 發表
即係我覺得條女好正,就屈9佢係便衣,可以任揸波?
Ok喔
可以!更可提起佢條腿, 用雙腿夾住, 跟住做甚麼, 暴徒說了算!

哦,公眾地方,佢哋搵激光射人就冇問題,相反,戴晒口罩都唔可以俾人影,真民主呀!

黑警橫行,引起民憤

明白了,原來班喪屍最撚怕俾人影相,聽到快門聲或閃燈,即刻發撚哂顛。

拍片影相犯法?犯法七頭咪學伊C蘭衣著

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-7-13 11:36 AM 發表

言論自由只限口罩乞衣人

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-7-13 08:07 發表
昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示威情況及在場人士容貌,在場人士懷疑他是便裝警員,並

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190713/photo/bkn-20190713001611540-0713_00822_001_01b.jpg?20190713073354

昨晚(12日)11時許,港鐵油塘站近A出口,人群中一名男子在現場偷拍示 ...
一班暴徒,影相有咩問題

引用:
原帖由 payday 於 2019-7-13 12:59 PM 發表
黑警橫行,引起民憤
醒下喇,小孩

浪費警力

咁正義怕咩人影姐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]