註冊 登入

[本港新聞評論] 傳習震怒外交部應付香港抗爭

本主題由 littleamy 於 2019-7-14 12:36 AM 關閉
如果真係交外交部處理,即己提升唔再係市的事,證明中央準備清廠亂,即好快清理漢奸走狗,我哋買定花生,

熱賣及精選
引用:
原帖由 老鼠斑 於 2019-7-13 10:49 AM 發表

如果真係交外交部處理,即己提升唔再係市的事,證明中央準備清廠亂,即好快清理漢奸走狗,我哋買定花生,
香港人靠自己啦。

深圳東部華僑城機動遊戲最少意外六死十傷

悠悠長長繼續前航不懂去驚怕 荊荊棘棘通通斬去不必多看它
利益集團主導下,中國已經沒有希望

回覆 引用 TOP

香港呢個局想搵人接都唔係咁易

回覆 引用 TOP

生果一寫中共內情,就知係作文

用戶入錯了紀錄,係因IT講得唔清楚;攞Requirement唔齊,係因IT聽漏;用戶沒做好測試,係因IT溝通有誤;用戶講漏野,係因IT冇問;做DEMO時有人瞓覺,係因IT講野唔夠生動;

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-7-13 07:30 AM 發表

一個"傳" 令年青人食了鴉片般,胡胡塗塗。
咁我地未要揾再世林則徐lor?
因為佢個後人係傻ga🙈

今次淋病毒娥幫左蔡英文選情....

回覆 引用 TOP

毒果作文水平愈來愈差
香港問題點解關外交部事呢?點解唔係港澳辦/統戰部呢?

回覆 引用 TOP

支持中央定性為危害國家安全
所以司法、執法全由中央決定
凸區所有法律不適用

回覆 引用 TOP

傳....

我係現代人

回覆 引用 TOP

睇嚟。。。就嚟拘捕黎X英了!!!

回覆 引用 TOP

又係傳?點解毒果成日收到風,究竟風從那裡來?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-7-13 06:35 AM 發表

哦,又想入垃圾會,我建議香港廢除立法會
幾好提議。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freakgeek 於 2019-7-13 06:09 AM 發表

【本報訊】昨日是6.12香港警方開槍鎮壓一個月。然而,港人因反送中惡法而演變成震撼全球、曠日持久的逆權運動,仍在蔓延。據悉,由於中聯辦和港澳辦嚴重錯判形勢,惹國家主席習近平不滿而將追究責任外,隨事態的進一步發展,北京已將其定性為外交事件,由外交部全力主導,涉港部門全靠邊站。...
https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/201 ...
臭四🇨🇳中共的外交部只會在連對方是誰也未知的情況下,將錯誤推給對方。😂😂😂😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-13 06:16 AM 發表

不炒淋病毒娥,香港人誓不甘休 
乜炒左林鄭,你認為班痴線肯罷休

人生無常,及時行樂
死要快樂,放長眼看衰人
活得「安心」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blackcurrent123 於 2019-7-13 06:14 AM 發表

就算炒林鄭都輪5到你泛民執政,中央強项係政治斗争,高層見盡牛鬼蛇神咁容易激怒咩,乱噏
睇吓出年立法會選舉後建制大敗立法會由泛民主派控制咁就精彩.....好期待。
一齊高歌(沒有反送中、沒有新香港)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。