• 瀏覽: 52,437
  • 回覆: 391
  • 追帖: 1
+26
引用:
原帖由 freakgeek 於 13-7-2019 06:09 發表
【本報訊】昨日是6.12香港警方開槍鎮壓一個月。然而,港人因反送中惡法而演變成震撼全球、曠日持久的逆權運動,仍在蔓延。據悉,由於中聯辦和港澳辦嚴重錯判形勢,惹國家主席習近平不滿而將追究責任外,隨事態的進一步發展,北京已將其定性為外交事件,由外交部全力主導,涉港部門全靠邊站。...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/201 ...
上下都唔得!香港比佢地累死!

希望中央唔會令香港人失望啦

引用:
原帖由 SHATINYAU 於 2019-7-13 07:08 AM 發表
炒淋病蛾,比家超,僭建華,劏房波,掃把頭,陳煩
中共的哲學,做官的一定要有黑材料,確保它們不會作反!

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-13 06:16 AM 發表
不炒淋病毒娥,香港人誓不甘休 
台灣仔唔好扮香港人

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-13 08:15 發表
傳習種狗車震早洩暴怒
傳你條仆街就快死無全屍

引用:
原帖由 freakgeek 於 2019-7-13 06:09 AM 發表
【本報訊】昨日是6.12香港警方開槍鎮壓一個月。然而,港人因反送中惡法而演變成震撼全球、曠日持久的逆權運動,仍在蔓延。據悉,由於中聯辦和港澳辦嚴重錯判形勢,惹國家主席習近平不滿而將追究責任外,隨事態的進一步發展,北京已將其定性為外交事件,由外交部全力主導,涉港部門全靠邊站。...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/201 ...
點解依家啲新聞資訊資,開頭梗係用個( 傳)字,或者據悉等等字眼,無求証過就出post嘅?

引用:
原帖由 montejo 於 2019-7-13 08:15 AM 發表

下次用疑……
不過師兄,食屎好核突喎!有冇優雅啲!
毒果轉帖員食屎都益左佢地

引用:
原帖由 暴飛龍 於 2019-7-13 07:23 AM 發表

昨晚油塘應該拉人啦,阻差辦公
圍警察總部個日警察應該做嘢,有乜理由俾人圍警總成日,俾班黃廝明剃眼眉
咁樣會令到全香港警察洩氣,打擊士氣

我想支持政府,但唔想支持林鄭同佢班子,希望中央另選吧

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-13 08:22 發表

恭喜閣下
恭喜我咁快報導你死訊?
無計啦,你抵死

引用:
原帖由 Nodys 於 2019-7-13 07:32 AM 發表

仲性幻想會炒林鄭平息?到時大陸派人鎮壓開槍啡死幾件搞事傻B,我身為香港人除左拍手掌都唔知可以點,犯賤而已
繼續奴隸心態,逆來順受,祝安康

引用:
原帖由 $navyseals 於 2019-7-13 07:58 AM 發表

香港首先要廢立法會,改為立法委員會,這跟英國年代係一樣的,當然立的法係利民。
其次係拘捕所有泛黑黃民主派,全部入再教育營或處死。
仲有法官和律師,都是幫兇,一個不能留😜😜😜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]