• 瀏覽: 17,049
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
+5
覺得宜家共產黨可以直接比解放軍正式接管香港,仲好,睇下泛民有幾多個五怕死,定係越係讓住佢地,就越以為自己係又咪甘,搞到香港亂上亂

南亞仔都睇唔過眼,出手打賤狗

引用:
原帖由 resort2 於 2019-7-13 04:50 AM 發表
犯民狗重標準都得
呢班口罩狗暴徒簡直就係無法無天,畜牲之中既畜牲

附件

IMG-20190713-WA0000.jpg(101.45 KB)

引用:
原帖由 clronny 於 2019-7-13 09:22 發表

使乜撕紙呀, 應該大家支持佢 寫埋啲無謂嘢, 用多佢啲紙, 寫錯,左拎過紙囉, 睇下你有幾多
可以寫呢啲!..........

咁就叫公平民主...

人渣

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-7-13 03:13 AM 發表
反對派立法會議員前日才出聲明譴責暴力,但不足一日又集體失明?反對派鼓吹「遍地開花」的所謂「連儂牆」,最終因為滋擾社區而引起遍地紛爭。日前有撕紙居民打人,反對派議員神速發聯署聲明譴責,但同日晚上有撕紙居民被打,反對派又再一次龜縮潛水。不少網民狠批反對派「雙重標準」!

九龍灣日前有一名居民因為撕所謂「連儂牆」而打人後,反對派議員即神速發聲明譴責,聲言「人身傷害豈可視之等閒,上述情況務請警方從速嚴正執 ...
現在既社會係:唔認同班後生既(我信佔大多數),係家,街外,餐廳,公司都唔敢出聲,怕被人打被人圍,係車上見有兩三個穿黑衣仲慘過見到黑社會,現在班友好自豪好自大,覺得全世界都怕左佢地,包括父母,因為打唔夠你打,氣力無你咁好,分分鐘心臟病發,中風。所以現在班友係最惡。政府又怕佢,職員又怕佢,警察都怕佢。咁既社會,就算比佢地贏,香港都無運行。成班好似土匪咁。通街都係比三合會更衰既後生。去到醫院都唔好講嘢,否則都驚個護士唔知做d咩對你,現在既香港人好慘。

引用:
原帖由 ginomarlenwong 於 2019-7-13 07:26 AM 發表
而家香港就真係造成社會撕裂,貼紙既人又俾人打,撕走啲紙既人又俾人打,成個亂晒籠
亂晒籠咪好囉,反對派班人連暴徒都要維護,支持反修例嘅嗰班遊行人士都係想要香港亂晒籠啫,呢啲就係順應民意嘛。
班暴徒係兇徒,支持佢地嘅嗰班人就係幫兇,既然612咁暴力嘅事件,第二次遊行都有咁多人支持,咁即係話呢啲人根本唔再希望香港有法治啫,今天嘅暴力事件完全都係由呢啲無腦嘅遊行人士所造成,怪得誰呢?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-7-13 10:19 AM 發表

亂晒籠咪好囉,反對派班人連暴徒都要維護,支持反修例嘅嗰班遊行人士都係想要香港亂晒籠啫,呢啲就係順應民意嘛。
班暴徒係兇徒,支持佢地嘅嗰班人就係幫兇,既然612咁暴力嘅事件,第二次遊行都有咁多人支持,咁即係話呢啲人根本唔再希望香港有法治啫,今天嘅暴力事件完全都係由呢啲無腦嘅遊行人士所造成,怪得誰呢? ...
反正呢個暑假個個禮拜都會有好嘢搞😭

其實您班爛屍支持者有無想過您們的行為又如何吖,粗老、又咸濕、有沖動、又打交,又 扮傻佬、又扮 醉酒佬、又爛口、又無知識、又無文化、又吐口水,又做 垃圾蟲還有很多多不聲數…您們講有無做過已上行為。

民主自由人權?完全套唔到落去呢班人身上,其實佢地想要獨裁

引用:
原帖由 ginomarlenwong 於 2019-7-13 10:22 AM 發表

反正呢個暑假個個禮拜都會有好嘢搞😭
就係因為係暑假,啲學生得閒無嘢好做,咪搞咁多嘢出嚟囉。
一般香港人都有正常嘅事務做,又點會咁得閒搞呢啲嘢?
試下佢地搞遊行示威唔係揀假期或周日,睇下有無咁多人出嚟示威遊行囉。
啲人就係得閒得滯,無所事事,根本做咁多呢啲嘢就係想填補心靈上嘅空虛同寂寞而已。

買份文匯報貼返上去,警告佢地唔可以撕,你可以再貼,我又再貼,好似街舖鐵閘海報甘玩。

引用:
原帖由 qqing050904 於 2019-7-13 10:24 AM 發表
其實您班爛屍支持者有無想過您們的行為又如何吖,粗老、又咸濕、有沖動、又打交,又 扮傻佬、又扮 醉酒佬、又爛口、又無知識、又無文化、又吐口水,又做 垃圾蟲還有很多多不聲數…您們講有無做過已上行為。 ...
知唔知人地點解話佢地雙重標準呀,唔知就唔好出聲啦。
喺同一種情況嘅事件下,撕紙打人你就出聲讉責,扮晒公正,但到調轉就當無事發生。
就好似你地班人口講人權、言論自由、法治,咁點解人地拍嘢又要打人,強迫人刪除影片,圍人呀。
你想轉移視線,但你講嘅嘢根本就承認咗你班係極之虛偽,假扮公正,事實係比中共更獨裁,比任何人都更無恥囉。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]