• 瀏覽: 55,549
  • 回覆: 410
  • 追帖: 2
+45
引用:
原帖由 16610joey 於 2019-7-13 08:19 AM 發表
解決方法只有大陸管反香港,強硬震壓呢堆口罩狗,軍警拉人即送勞改,香港地方唔夠就上深圳,整個地方專比危害國家嘅垃圾!睇下班廢青仲有無咁撚過份丫 ...
相當支持

引用:
原帖由 newmeowhand 於 2019-7-13 07:45 PM 發表

Ching,叫呢班野做狗,簡直侮辱左啲狗囉!根本佢哋狗都不如!
侵華日軍亡魂投胎

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-7-13 04:59 PM 發表
人見人憎曱甴
睇新聞睇到佢扮暈啦

提示: 違規內容已被屏蔽
畜牲胡志偉

人渣暴徒

引用:
原帖由 後天綠色小腸 於 2019-7-13 02:31 PM 發表

好多人唔想香港俾暴徒破壞,但咁並唔代表呢d人一定係親中奶共,要返大陸做大陸人
非黑唔一定係白? 世界有好多顏色,你明唔明?
港獨其實都好可燐, 無本事令香港獨立!!!
憎恨中國人,卻又要在日日撞口撞面都係中國人地方生活, 當中痛苦可想而知, 久而久之便會精神失常!!!

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-7-13 08:45 PM 發表

should be say <---我所寫文法都冇問題,只不過係打錯字,但你的文法真有錯,冇subject 及時態用錯
垃圾一名--> It should be said that 呀柒頭 ...
依家係我同你個粉腸講嘢呀, 唔係寫文章呀, It 乜撚嘢should be said that 呀,過去式同現式都唔撚識分,學人講文法,撚樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]