• 瀏覽: 55,544
  • 回覆: 410
  • 追帖: 2
+45
非法闖入警舍,人家的確有權自衛架喎

班賤種騷擾人地家人又係為左反送中呀?

滅絕人性的口罩狗

強烈要求中國處理這班亂港垃圾,讓香港有一個回復祥和及健康的社會

人見人憎曱甴

好悲哀,月同一個紀律部隊宿舍,消防員出賣警察,何必呢?油塘嗰睌有個扮跌倒同指駡差人的女人,已經有人証實係消防員老婆,個消防員老公有份指駡警察,個宿舍密碼都係咁俾人爆,住邊一層有警察都爆,25仔,學乜人做消防員,影衰晒紀律部隊。

入宿舍即時可拉得啦。

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-7-13 04:50 AM 發表

I come from British, you fxcking asshxle
I have a BNO passsport. I think you are so envy of me . haha
Go back to china and enjoy your slave's life.hahah
我唔係好識英文, 不過好羨慕你有個冇英國居留權嘅BNO
既然英國咁好你又賴死喺[中國香港]做乜,返去英國啦, 但係6個月後又要俾人趕走,好似隻流浪狗咁真係陰功豬
btw, I have a BNO Passport is chinglish , should be say that " I am holding a BNO Passport"
ps passsport should be spelled as passport ,shame on you english

睇下破壞法治到幾時俾天誅

引用:
原帖由 白胡子 於 2019-7-13 03:25 AM 發表
其實可以狠d佢地咁撚鐘意玩 
女既屈9佢地強姦 非禮
男既屈9佢地撬門老爆
老人家屈9佢地襲擊

你地鐘意玩丫嘛送你地入去坐幾碌
唔係屈,佢地真係會

口罩乞衣人,專做埋 d 低能野!!

引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-13 12:58 PM 發表

輿論而家唔喺政府同警察嗰邊,應該暫時唔想正面衝突,好似上次佔中嘅做法,慢慢秋後算帳
不過而家真係好亂,記者又只播放有賣點的影片
好多市民未必知道事實的全部

你班黃屍咁得閒做埋喱啲野,唔該管束下自己同身邊嘅黃屍朋友,咪一邊喺Facebook拆媽拆蟹,一邊返上大陸飲飲食食梳乎post上Facebook啦!真係好on9架

引用:
原帖由 Play_game 於 2019-7-13 03:14 AM 發表
咁遲D係咪入埋屋貼
係咪又係合法
打破我一生常識,好亂呀
暴民係你屋企貼紙,你唔可以撕架,撕佐就係 "侵犯牠物財產" 。

引用:
原帖由 白胡子 於 2019-7-13 03:18 AM 發表
呢班口罩狗暴徒簡直就係無法無天,畜牲之中既畜牲
Ching,叫呢班野做狗,簡直侮辱左啲狗囉!根本佢哋狗都不如!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]