• 瀏覽: 55,429
  • 回覆: 410
  • 追帖: 2
+45
引用:
原帖由 十仆 於 2019-7-13 03:03 AM 發表
權力在政府手上
政府不作為
可以點
根本個政府D高層有心削弱警隊士氣
用心惡毒
好明顯多鬼在政府內,被美國收編左
既然係咁 就降下五星旗 升起美國旗啦!

中國人去返中國囉!

黃色力量遍地開花🌼 政府 法律界 醫學界 警方 教育界 都係佢地d人

岩丫 佢地話要禍及妻兒
其實可以狠d佢地咁撚鐘意玩
女既屈9佢地強姦 非禮
男既屈9佢地撬門老爆
老人家屈9佢地襲擊

你地鐘意玩丫嘛送你地入去坐幾碌

真係食到老, 學到老, 原來而家可以無法無天成咁, 再過幾年, 香港會變成點?真係不敢想像。

引用:
原帖由 十仆 於 2019-7-13 03:03 AM 發表
權力在政府手上
政府不作為
可以點
根本個政府D高層有心削弱警隊士氣
用心惡毒
好明顯多鬼在政府內,被美國收編左
係! 
由得d 警察做擋箭牌,做磨心。
呢個政府好廢

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2019-7-13 03:29 AM 發表
希望左中右支持者都好,大家都系香港人佢絕暴力 🤕🤕

https://youtu.be/SbbypNNHGrw
口罩狗放過香港人啦

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-13 03:34 AM 發表
真係食到老, 學到老, 原來而家可以無法無天成咁, 再過幾年, 香港會變成點?真係不敢想像。
依家既香港 簡直係垃圾 人治社會
邊個多人 邊個惡 就大晒
要屌你屎忽 你邊有得say no
不同聲音 即刻舉報滅聲 衰撚過共產黨
暴動 刑毀 搶劫 非禮 非法禁固 只要帶上烏龜狗罩 咩責任都唔洗負
仲有記者 議員幫手擋路 阻礙警方執法推進
仲有垃圾法官把關 全部社會服務令 放生

晒鳩氣啦情願中國接管 打柒班暴徒好撚過
到時班垃圾廢西廢青暴徒就知香港警察有幾好

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-7-13 02:55 AM 發表
香港文匯報訊(記者 蕭景源、鄺福強)「貼紙黨」近日四處搞「連儂牆」,觸發連串暴力事件,進一步撕裂警民關係。繼3天前黑衣青年在港鐵油塘站貼紙引發混亂後,有人昨晚再號召同黨「貼爆」油美苑宿舍,但大批軍裝及便裝警員鎮守油美苑,貼紙黨晚上轉到油塘站。有消息指,有激進分子出動「狗仔隊」在油美苑和油麗邨踩線,日前更公開其中10座大廈的大閘密碼,密謀登樓貼紙挑釁現役和退休警員及家人,故連日來警方重兵把守,並呼籲 ...
依班暴徒簡直連狗都不如

做埋呢D小學🐔

引用:
原帖由 Money7 於 2019-7-13 03:43 AM 發表
做埋呢D小學🐔
成班傻西 玩貼紙

引用:
原帖由 白胡子 於 2019-7-13 03:39 AM 發表

依家既香港 簡直係垃圾 人治社會
邊個多人 邊個惡 就大晒
要屌你屎忽 你邊有得say no
不同聲音 即刻舉報滅聲 衰撚過共產黨
暴動 刑毀 搶劫 非禮 非法禁固 只要帶上烏龜狗罩 咩責任都唔洗負
仲有記者 議員幫手擋路 阻礙警方執法推進
仲有垃圾法官把關 全部社會服務令 放生

晒鳩氣啦情願中國接管 打柒班暴徒好撚過
到時班垃圾廢西廢青暴徒就知香港警察有幾好 ...
冇錯, 淨係講返十幾人圍個女商人果單, 人地報咗警咁耐, 警察拉到人未? 根本而家成個政府都怕晒呢班人, 佢地想點就點, 果啲含膿牆, 中意貼邊到就貼邊到, 政府部門冇人敢理, 我諗再遲啲, 執法人員返工, 分分鐘會比人打劫都似, 而家香港, 簡直係瘋狂嘅世界。

文革式暴動  香洋版紅衛兵 到處破壞 無法無天

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-7-13 02:55 AM 發表
香港文匯報訊(記者 蕭景源、鄺福強)「貼紙黨」近日四處搞「連儂牆」,觸發連串暴力事件,進一步撕裂警民關係。繼3天前黑衣青年在港鐵油塘站貼紙引發混亂後,有人昨晚再號召同黨「貼爆」油美苑宿舍,但大批軍裝及便裝警員鎮守油美苑,貼紙黨晚上轉到油塘站。有消息指,有激進分子出動「狗仔隊」在油美苑和油麗邨踩線,日前更公開其中10座大廈的大閘密碼,密謀登樓貼紙挑釁現役和退休警員及家人,故連日來警方重兵把守,並呼籲 ...
呢D仆街闖入私人地方,直情可以當佢賊咁,一槍打撚死佢啦,自找的 !

班差老淨係識得九縮,懦爆

一人一電郵
投訴食環署行政失當、有法不執
以致市容大受影響

香港申訴專員公署

地址

香港干諾道中168-200號信德中心招商局大廈30樓

郵箱

香港郵政總局信箱3300號

查詢及投訴熱線

(852) 2629 0555

傳真