• 瀏覽: 55,484
  • 回覆: 410
  • 追帖: 2
+45
引用:
原帖由 Play_game 於 2019-7-13 03:14 AM 發表
咁遲D係咪入埋屋貼
係咪又係合法
打破我一生常識,好亂呀
你咁留言,可能起埋你底去你屋企貼

引用:
原帖由 andycelia 於 2019-7-13 03:23 AM 發表
好心班PK唔好咁能煩啦,道道撩火頭,要有自由咪走囉,留响中國香港巴能咩!!!
原本我都對佢地冇討厭成份
之後越做越過火 仲要周街貼 見到好L心煩
警察又唔做野 吊 呢個咩世界呀 

引用:
原帖由 前晚豐滿的烈女 於 2019-7-13 08:34 AM 發表

你咁留言,可能起埋你底去你屋企貼
有L膽既人仕請去中國 萬里長城貼 
係香港貼擺L咩 🤔 人地都唔理hi佢

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-7-13 08:33 AM 發表

高層落order叫警犬濫用暴力?叫佢哋撩人隻揪?講「記你老母」,「叫你耶蘇黎見我」?
吓,咁全部警察都係咁? 你覺得某啲警察錯,就代表全部都係錯? 你地咁本事咪搵返果位警察囉,搞其他唔關事既人做咩?連人地屋企人都搞,幾無良幾垃圾。

只許州官放火,不許百姓點燈

各位, 而家玩連儂牆玩到咁, 但係點解我地尊貴既立法會議員唔同我地一齊參與?
所以, 我希望大家可以將件"咁有意義"既事 (整連儂牆), 發揚到我地尊貴議員既屋企附近,
好等我地尊貴既議員都感受一下連儂牆既威力, 一同參與!!

disclaimer 免責聲明:
1) 以下係我用合法方法查出各議員既地址! 任何人都可以睇到! 有晒source! 所以我係唔算侵犯或披露佢地私隱
2) 既然各位對連儂牆沒有拘捕行動而連儂牆又得到各方支持, 所以我只係"有理想地" 想將件事遍地開花而提供一些合適地址俾大家, [[[註: 我只是提供, 無叫你地去.]]] 所以我應該算不上犯了什麼罪行

其實各議員既地址, 主要係嚮呢度可以搵齊:
憲報刊登於 2016 年 08 月 05 日 星期五 第 20 卷第 22 期 (號外) (32-65)
https://www.gld.gov.hk/egazette/tc_chi/search_gazette/search.php?Year=2016&Date=&NoticeNo=&Title=選舉管理委員會&type=mg&submit=搜尋

排名不分先後
區諾軒議員 (觀塘)
許智峰議員 (上環)
毛孟靜議員 (淺水灣)
黃碧雲議員 (柯士甸)
胡志偉議員 (黃大仙)
譚文豪議員 (荔枝角)
鄭松泰議員 (沙田)
林卓廷議員 (沙田)
朱凱迪議員 (錦上路)
張超雄議員 (海怡)
楊岳橋議員 (美孚)
葉建源議員 (九龍城)

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-7-13 04:39 AM 發表

咬我食呀,大陸低級豬
人身攻擊?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-7-13 08:33 AM 發表

高層落order叫警犬濫用暴力?叫佢哋撩人隻揪?講「記你老母」,「叫你耶蘇黎見我」?
得喇,班暴徒唔暴力,手無寸鐵丫嘛,和平示威丫嘛,知喇

政府重唔強硬保護香港市民同警員家屬

這些貼告示行為是自悲的反射行為!!!不理會他人,硬將自己的理念張貼公眾地方,就好似發輪公、發輪婆街站一樣。這種行為在香港法例之下已屬違法,這些人破壞社會秩序及安靈!!!完全是野蠻行為!!!

引用:
原帖由 RAIDER10 於 2019-7-13 08:35 AM 發表

原本我都對佢地冇討厭成份
之後越做越過火 仲要周街貼 見到好L心煩
警察又唔做野 吊 呢個咩世界呀 
可能佢目的就係要本來唔反既人心煩
警察有做過 不過比人話浪費警力

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-7-13 03:30 AM 發表

既然係咁 就降下五星旗 升起美國旗啦!

中國人去返中國囉!

黃色力量遍地開花🌼 政府 法律界 醫學界 警方 教育界 都係佢地d人
都話咗係顏色革命, 有排玩.

又係圍人搶手機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]