• 瀏覽: 55,433
  • 回覆: 410
  • 追帖: 2
+45
引用:
原帖由 big3624 於 2019-7-13 07:21 AM 發表
各位萬事小心!!!
從淘大驅黃勇士經驗,暴民有組織有計劃引大家出手,建議揾同行朋友拍攝現埸!!!
尤其要拍攝外圍一班潛在嘅扮塘邊鶴!!!!影低口罩狗樣貌,以防被偷襲後佢走咗去!!!!
被人打就捉住暴民報警,等警方掌握更多暴民資料!!!!
建議唔好破壞佢哋嘅野,最多係佢上面再貼其他野,以免落人口實自己蝕章!!!! ...
其實在西方國家有書讀架........主要是引起社會情緒的波動......日日走去生事.....!!
只要香港人生活如常就是最好的方式.........茶樓飲茶食點心......北上睇樓........外出旅遊....等等...!!
唔好把他們放上心就可以.......!!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-7-13 02:55 AM 發表
香港文匯報訊(記者 蕭景源、鄺福強)「貼紙黨」近日四處搞「連儂牆」,觸發連串暴力事件,進一步撕裂警民關係。繼3天前黑衣青年在港鐵油塘站貼紙引發混亂後,有人昨晚再號召同黨「貼爆」油美苑宿舍,但大批軍裝及便裝警員鎮守油美苑,貼紙黨晚上轉到油塘站。有消息指,有激進分子出動「狗仔隊」在油美苑和油麗邨踩線,日前更公開其中10座大廈的大閘密碼,密謀登樓貼紙挑釁現役和退休警員及家人,故連日來警方重兵把守,並呼籲 ...
一班小學雞做埋d無聊事

引用:
原帖由 飛豬 於 2019-7-13 03:11 AM 發表
林鄭唔係鬼?鬼都唔能信!
盧偉聰一定係鬼!

大家可以去流膿牆張貼撐警句語,如有人撕掉,可用手機拍低告刑毀

引用:
原帖由 白胡子 於 2019-7-13 03:28 AM 發表
香港警察真係太撚廢 太友善
外國警察唔打撚到你仆街 仲叫警察?

佢地要入虎口 咪送鳩佢地一程囉

橫掂佢地都屈人屈得咁開心 大家鬥屈囉

佢地咁撚鐘意玩 
女既屈9佢地強姦 非禮
男既屈9佢地撬門老爆
老人家屈9佢地襲擊

你地鐘意玩丫嘛送你地入去坐幾碌 ...
鐘狗判決才致命
分分鐘入埋冊

佢地無法無天,咁樣佢地就合情合理嗎!

可憐人 現在只能做依啲

警察手法應改為主動。

弱勢政府,有法不依,一開始就已經要將不合法嘅所謂「流膿牆」清理,而家俾班pk作主導,打1823食環都唔敢去清啦!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-7-13 02:55 AM 發表
香港文匯報訊(記者 蕭景源、鄺福強)「貼紙黨」近日四處搞「連儂牆」,觸發連串暴力事件,進一步撕裂警民關係。繼3天前黑衣青年在港鐵油塘站貼紙引發混亂後,有人昨晚再號召同黨「貼爆」油美苑宿舍,但大批軍裝及便裝警員鎮守油美苑,貼紙黨晚上轉到油塘站。有消息指,有激進分子出動「狗仔隊」在油美苑和油麗邨踩線,日前更公開其中10座大廈的大閘密碼,密謀登樓貼紙挑釁現役和退休警員及家人,故連日來警方重兵把守,並呼籲 ...
又黎叫人撞自己鬆, 公開Password 因咩自己唔入去先, 而家黃晒警察有準備

即係公開方法, 睇下邊個傻仔, 自封英雄去撞

啲畜牲日日犯法,警察唔執法
佢地越黎越大膽,遲早會放火…殺人

引用:
原帖由 $navyseals 於 2019-7-13 03:27 AM 發表

收了美國及超級特工陳淨嘅錢做嘢
佢係乜誰?

引用:
原帖由 共享陽光 於 13-7-2019 02:55 發表
這太過分了!

禍不及家人

跟蹤佢地,貼翻佢地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]