• 瀏覽: 48,428
  • 回覆: 362
  • 追帖: 2
+28
引用:
原帖由 商界永恆的廁紙 於 12/7/2019 08:38 PM 發表

冇面見人的初中學生似掃黃被拉的雞蟲
一班未戒奶嘅廢青,真係可悲

走晒啦,幾十個懵仔傻更更的企左一晚,浪費青春。

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-7-12 08:07 PM 發表
有人在網上發起晚上圍堵民建聯於銅鑼灣一間酒樓的晚宴,現場有10多名穿黑衣的示威者在地下升降機大堂聚集。 大廈實施特別措施,封閉多個出入口,通往酒樓的4部升降機封閉了兩部。升降機大堂有多名晚宴的工作人員,要求出席入士出示入場券。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1468065_1_L_20190712195042.jpg

現場嗌緊票投民建聯 ...
只見一班只識搞破壞,無建設能力嘅垃圾,犯民 專出賣港人

引用:
原帖由 jelly1980 於 2019-7-12 08:26 PM 發表

黑色上衣已經成為犯眾憎 
大家少著黑心大家少著黑衫為妙
我都唔敢著出街,怕比人誤會。😂😂😂

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-7-12 08:07 PM 發表
有人在網上發起晚上圍堵民建聯於銅鑼灣一間酒樓的晚宴,現場有10多名穿黑衣的示威者在地下升降機大堂聚集。 大廈實施特別措施,封閉多個出入口,通往酒樓的4部升降機封閉了兩部。升降機大堂有多名晚宴的工作人員,要求出席入士出示入場券。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1468065_1_L_20190712195042.jpg

現場嗌緊票投民建聯 ...
嗱呢D就係忠告世人,精子有問題就唔好生出嗱。

無錢食飯企門口抗議

走晒?? 佢地都知低B?

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-7-12 08:36 PM 發表
我系民建聯開多席比佢地10幾人.
「示威者朋友,肚唔肚餓呀?洗唔洗食D野先?」

岸久仔專做的岸久嘢!企係側邊迎賓啊

引用:
原帖由 hwwong 於 2019-7-12 08:28 PM 發表
點解要戴口罩同遮樣, 咁鬼祟... 所謂示威者是冇面見人唔得光嗎... 以為粉絲追星啊... 乖乖對住鏡頭露樣同笑喇... 唔好做賊咁喇...

一字排開企好, 個個遮樣唔見得光冇面見人, 以為是掃黃捉了幾隻賣淫鴨鴨啊... ...
形容得好.👍

引用:
原帖由 籠中理性的馬 於 2019-7-12 20:36 發表

嘩,驚成咁,返屋企飲奶啦,無奶飲就食條蕉都得,出來獻醜。😂😂😂

禮義廉今晚選坐館 ??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]