• 瀏覽: 48,386
  • 回覆: 362
  • 追帖: 2
+28
有人在網上發起晚上圍堵民建聯於銅鑼灣一間酒樓的晚宴,現場有10多名穿黑衣的示威者在地下升降機大堂聚集。 大廈實施特別措施,封閉多個出入口,通往酒樓的4部升降機封閉了兩部。升降機大堂有多名晚宴的工作人員,要求出席入士出示入場券。

現場嗌緊票投民建聯,香港玩_完

區會泛民加油,到時由你地掌握控制權

https://www.facebook.com/hk.nextmedia/videos/711655975921812/UzpfSTEwNTI1OTE5NzQ0NzpWSzo3MTE2NTU5NzU5MjE4MTI/
新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1468065-20190712.htm

十幾個乞衣人又係新記譚文豪啲古惑仔?

口罩?遮樣?唔洗咁驚喎,呢次唔會告你地暴動架喎

只係識得圍圍圍,正垃圾

口罩?遮樣?

泛民撐你,香港遊行示威從來都係和平無暴力,我哋只係睇到市民行街唞涼跳舞練歌,絕無暴力,邊個話暴力說謊歪理連篇欺騙市民,絕不投佢票!

好上鏡呀!!

自然D啦

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-12 20:10 發表
十幾個乞衣人又係新記譚文豪啲古惑仔?

附件

jh.png(711.96 KB)

.....我睇唔到義士個樣,無理由架,咁英雄的事,廢青無理由唔影番張相打下卡呃like架?青年加油,你地的行為係直播緊,我食緊花生睇你地做野加.

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-7-12 08:07 PM 發表
有人在網上發起晚上圍堵民建聯於銅鑼灣一間酒樓的晚宴,現場有10多名穿黑衣的示威者在地下升降機大堂聚集。 大廈實施特別措施,封閉多個出入口,通往酒樓的4部升降機封閉了兩部。升降機大堂有多名晚宴的工作人員,要求出席入士出示入場券。

現場嗌緊票投民建聯 ...
從來冇見過咁無聊既人

引用:
原帖由 frankie_123 於 2019-7-12 20:17 發表
口罩?遮樣?
無面見人

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-7-12 08:07 PM 發表

現場嗌緊票投民建聯 ...
我想問:是否票投泛民,香港會多流氓?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]