• 瀏覽: 36,571
  • 回覆: 225
+5
黃絲係度講良心,真係笑話

淘妹妹,,支持你

引用:
原帖由 fifa20 於 12/7/2019 06:43 PM 發表
人蠢原來真係冇藥醫
佢勝在波夠大,TVB無得撈,林泳淘可能考慮去做妓女,響一樓一接客,大把黃絲咸蟲幫襯啦。

辭職做KOL啦。

係要攪公司。。。不過黃絲係咁

永遠只顧自己。

引用:
原帖由 kazaf7 於 2019-7-12 06:44 PM 發表
黃狗個個腦都有問題

上次係咪佢去訪問反屯門大媽時被民主大法教眾屌9佢cctvb ,趕佢走?如果係,佢真係忠心信徙黎喎

等死中

引用:
原帖由 霆鋒 於 2019-7-12 06:41 PM 發表

《東張西望》女神林泳淘(Wingto)再展敢言本色。日前,日本大塚製藥旗下寶礦力的香港公司抽起在TVB的廣告,雖然後來寶礦力的日本總公司回應指,為此事帶來不便致歉,不過已引起大批網民表示支持寶礦力。 林泳淘在昨晚(7月11日)於個人IG Story分享一張拿着寶礦力去看《反斗奇兵4》(Toy Story 4)的照片,在此敏感時刻,林泳淘此舉似是暗諷大台。

https://topick.hket ...
女神ig下毒撚既留言,果然痴痴呆呆坐埋一枱

引用:
原帖由 ~狐獅虎~ 於 2019-7-12 07:22 PM 發表
其實對波都唔係太大,點解咁冇腦?
根本唔係大波

咎由自取

波大無腦

引用:
原帖由 霆鋒 於 2019-7-12 06:41 PM 發表

《東張西望》女神林泳淘(Wingto)再展敢言本色。日前,日本大塚製藥旗下寶礦力的香港公司抽起在TVB的廣告,雖然後來寶礦力的日本總公司回應指,為此事帶來不便致歉,不過已引起大批網民表示支持寶礦力。 林泳淘在昨晚(7月11日)於個人IG Story分享一張拿着寶礦力去看《反斗奇兵4》(Toy Story 4)的照片,在此敏感時刻,林泳淘此舉似是暗諷大台。

https://topick.hket ...
雪得

引用:
原帖由 0629zoe 於 2019-7-12 08:30 PM 發表

女神ig下毒撚既留言,果然痴痴呆呆坐埋一枱
留言又講得冇錯呀,呢d假黃C得把聲,呃like 咋嘛,你估佢會出去行咩

Wingto好正..佢都係一時諗唔通
等我教訓佢..通通佢😆

有鑑於暴徒已邪惡至極點,從今開始,不管是我認識的,不認識的。只要我知道其是支持犯氓,或投票給犯氓,以至支持暴亂,甚至參予暴亂者,此等生物及南亞,若遇到困難,或有危難時,我不會給予幫助及救援,立此為據,沒有完結限期。
此等生物若需要幫助,金錢,請找黎賤英及犯氓。