• 瀏覽: 122,647
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-7-12 03:48 PM 發表
要查下係邊個落單。
一定係橫手

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2019-7-12 04:22 PM 發表

漢奸走狗,吾好留係中國!
賣港賊林鄭全家是走狗

Laughed

見班人要趕尾班車,就知有幾富貴啦, 
而且,唔怕大陸監控咩

支持香港警察愛國用國貨

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-7-12 04:02 PM 發表
恐黃症!🤒
大陸d海関高層真係要睇醫生!
唔是病嘅話就是敎育水平問題……人家唔買黃色買紅色,咁又禁紅色嗎??定是頭盔雨傘全不出口??傻到笑死人!🤒🤒🤒
有d人拍中央馬屁,拍到笑死人,大陸水平是咁架啦! ...
挑!一於改戴綠帽!!

問咗集運,黑色T恤冇敏感字眼,都應該ok

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-7-12 03:53 PM 發表
吓,反送中嘅物資原來係淘寶買㗎!黑衣口講反送中,但係D錢就送中了
送反中

黃頭盔都出事
那地盤工點算?

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/_FQ5wj-8heoSqXia-cx0Yxv_IR_Aq9mc6vsah1vbH0qeFT7q8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
又話反中嘅?

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/_FQ5wj-8heoSqXia-cx0Yxv_IR_Aq9mc6vsah1vbH0qeFT7q8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
反國家但用國家嘢

不怕有美國軍用快遞到港。

做得好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]