• 瀏覽: 122,612
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-13 02:03 AM 發表

地盤工有公司提供, 公司有證明工作需要應該可以買到
咁都好啲,黃色頭盔,在盤佔比重好大啊!

黑T都唔俾集運咁絕

引用:
原帖由 wize 於 2019-7-13 02:10 AM 發表

呵呵,答唔倒就屈人,毛毛就係得下三流手法?
即係毛毛用日貨原來真係代表支持南京大屠殺,明白晒。
話暴徒唔理性係啱嘅
我冇反乜國物國,所以用乜貨都係平常心
你哋咁L憎祖國,又要反祖國
但又用國貨
咁係咪思覺失調,行為怪異
反口覆舌,口不對心?
我知,你哋心裡邊係敬愛祖國嘅..明哂

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-7-12 04:18 PM 發表
吊佢老美國務卿應該吊9肥佬黎,CIA比咁多美金肥佬亂港,應該用美金買美國貨做物資呀嘛,吊你老味死肥佬居然用反華基金資助敵人,你條死肥佬係咪紅底黎架,仆你個街! ...
老友,攪咁多嘢,都是為錢,你唸吓,用淘寶貨,平好多,咁樣咪賺多兩文錢啦,反共,只是一個藉口而已

又話一國兩制,  著咩衫遊行關中國海關咩事, 你老美

無得買了

內地海關暫停出口所有黃色物品到特區

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/_FQ5wj-8heoSqXia-cx0Yxv_IR_Aq9mc6vsah1vbH0qeFT7q8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
又有籍口眾籌,快啲叫班傻hi捐款啦!

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-13 08:49 AM 發表

周圍張貼唔小學雞咩?
都係小學雞,但係政府更加唔應該禁做,人地白癡唔通你又跟人白癡咩

原來英美走狗蝗衛兵要靠大陸淘寶貨武裝自己?唔怪得連佢地主子當奴侵都要讓步。

班黑衣仆街戴口罩, 眼罩, 頭盔, 只為包藏一顆禍港亂港害港之心!!

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/_FQ5wj-8heoSqXia-cx0Yxv_IR_Aq9mc6vsah1vbH0qeFT7q8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
d 黃黑暴 成日話大陸野唔掂,但 自己就用得最多。

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-7-12 03:43 PM 發表
以後暴徒要洗多d錢買外國貨
不過外國貨都有made in China😏
而家made in China ge 外國貨所剩無幾, 衣, 車, 電話都轉移到其他亞洲國家

反對派用美元買國貨 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]