• 瀏覽: 122,674
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
都話咗層層落格,食水深,肥泥就係咁畀金主照肺囉!😂🤣🤣

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.co ... 8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
大陸海關果頭禁人,自己再攞出來炒賣

引用:
原帖由 witherhill 於 2019-7-12 05:04 PM 發表
一國兩制下,香港人的示威權利關大陸乜嘢事?
很明顯是干渉香港內部事務,違反基本法!
冇干涉﹗係你屈人﹗
中國政府好明顯係要同香港哩班不知所謂嘅黑衣暴徒割席﹗﹗﹗

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-7-12 04:02 PM 發表
恐黃症!🤒
大陸d海関高層真係要睇醫生!
唔是病嘅話就是敎育水平問題……人家唔買黃色買紅色,咁又禁紅色嗎??定是頭盔雨傘全不出口??傻到笑死人!🤒🤒🤒
有d人拍中央馬屁,拍到笑死人,大陸水平是咁架啦! ...
咁你咪去試下

大佬我買了燈飾二日都落唔黎

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/_FQ5wj-8heoSqXia-cx0Yxv_IR_Aq9mc6vsah1vbH0qeFT7q8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
口講為香港,竟然買大陸野

一邊反中國,一邊幫中國經濟

可以轉入美國貨

地盤佬?

又話反中,買咁多淘寶貨,示威人士睇清楚,搞手幾無恥

原來反中L用國貨
唔怕去美國訂啦

反中竟然買淘寶貨,搞L錯!樽鹽冇晒啦,竟然公然媚共!

大陸的經濟都是靠黃絲才搞好,大陸應下跪多謝才對,

引用:
原帖由 車站花色神童 於 2019-7-12 05:01 PM 發表
又話反轉頭
中共真係驚成咁
真槍實彈
飛機大炮
通通係晒香港
使唔使咁驚
驚嫁。好佬怕爛佬,爛佬怕癲佬。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]