• 瀏覽: 122,785
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
引用:
原帖由 liberale 於 2019-7-12 03:54 PM 發表

買黑頭盔黑雨傘黃tee
咁就期待班本土港獨口罩暴徒繼續衝,衝地產商!衝圍村!衝立法會!再衝警察總部!衝衝衝!

口罩狗有種咪用大陸貨!去美國訂啦!

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/_FQ5wj-8heoSqXia-cx0Yxv_IR_Aq9mc6vsah1vbH0qeFT7q8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
又會咁低能用淘寶野。。。

一國兩制下,香港人的示威權利關大陸乜嘢事?
很明顯是干渉香港內部事務,違反基本法!

呢個條例咪考驗到反送中捉香港人及凍結,充公佢嘅戶口,會唔會拉香港人上大陸審囉……!

班黃衛兵會不會去反內地海關,求其揾個關口批鬥佢地

小黃狗……冇L用

口裡說不,身體卻很誠實

引用:
原帖由 車站花色神童 於 2019-7-12 05:01 PM 發表
又話反轉頭
中共真係驚成咁
真槍實彈
飛機大炮
通通係晒香港
使唔使咁驚
唔叫驚﹗係中國政府同哩班暴徒割席﹗﹗

引用:
原帖由 witherhill 於 2019-7-12 05:04 PM 發表
一國兩制下,香港人的示威權利關大陸乜嘢事?
很明顯是干渉香港內部事務,違反基本法!
咁外國大把人出聲啦你又唔講

雙重標準

一早知物資由大陸進口中港車日日查車

不過可能以後冇得返大陸 判國犯……。
眼白白睇住大灣區起飛 名列世界之顛……!

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-7-12 04:08 PM 發表
曹總,睇下幾多舔中狗舔你屎眼,今次真係吐氣揚眉
你舔得好唔好味,快d舔多下

真有趣,示威物品都要靠大陸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]