• 瀏覽: 122,610
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
邊反中邊淘寶

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-7-12 03:49 PM 發表
即是中國開始要清除班黃🐶仔和犯罪份子,在香港捉班暴徒好容易😜😜😜
大陸未必捉啦. 要捉早就捉左. 班黃狗係香港境內入面點玩,大陸由得你地亂.
但淘寶集運呢啲係內地處理, 呢啲大陸可以攔截.

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-7-12 04:41 PM 發表

共産黨同美國世仇……咁又出口咁多貨物去美國??
貿易是一買一賣,各有各算盤,各不相欠的!🤒🤒
中美兩國係涉及國家前途利益問題﹐沒有世恩世仇之分﹐有的祗是利與害的關係。買賣兩訖。
香港黃絲黑衣暴徒係吃碗飯反碗底嘅孬種

吊,又話反中,原來啲物資又唔係幫襯大陸淘寶買

反中反中, 咪又係要幫襯中國

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-7-12 04:50 PM 發表

大陸未必捉啦. 要捉早就捉左. 班黃狗係香港境內入面點玩,大陸由得你地亂.
但淘寶集運呢啲係內地處理, 呢啲大陸可以攔截.
可能落左毒!等班友上腦之後上路

黃人唔用大陸嘢,要一絲不掛至得,唔通天體遊行咩!

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-7-12 03:53 PM 發表
吓,反送中嘅物資原來係淘寶買㗎!黑衣口講反送中,但係D錢就送中了
捐錢個啲傻仔聽到實激死, 反中變(錢)送中....

其實又係屈鳩中國海關!
講咁多,一張海關正式通告都冇!亦冇聯絡中國海關查證是否真有其事,就作出報導!

而家d 新聞報導,根本就係街坊吹水式報導,下下都隔離陳太個仔話中國點衰點仆街,不過佢個仔岩岩先小學畢業,未返過大陸!

梁頌恆狺狺腳嘆世界

https://youtu.be/V1UAPhguMmg

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-7-12 03:43 PM 發表
以後暴徒要洗多d錢買外國貨
不過外國貨都有made in China😏
外國貨都難買大量寄因有香港海關查要小量甘買但郵費成本高

其實本身都made in China, 除非你外國出世

搞L錯,班垃圾要淘寳用中國貨,好無骨氣!正垃圾👎👎

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-7-12 04:39 PM 發表

咁又係喎
幫趁淘寶,對黃人嚟講,係極大侮辱,等於當眾食屎。
黃人都係幫趁番真香港本地製造小店啦。
頭盔香港買都好平之嘛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]