• 瀏覽: 122,764
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
口講抵制中國,但身體最誠實,籌了甘多錢,也要買淘寶,黃屍,真心建議你地要強烈要求公開賬目,香港是個民主社會,你地有知情權 !

收咗老美咁多錢,點解唔買美國貨而貪便宜去買中國貨?

丟 里 魯 冇  黃色物體人渣如同過街老鼠, 人人喊打,  
我屋企有件鮮黃色T恤, 買咗幾年一直以來都係間唔中著出街, 自從淋病娥柒撚咗之後, 我索性將件T恤當垃圾丟咗, 以免著出街受到突如其來的襲擊.

會唔會有圍內地海關活動????

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.co ... 8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
中國海關公正嚴明,一定不會讓暴徒逍遙法外 

防護裝備就買貴d啦

引用:
原帖由 chiwing1028 於 2019-7-12 04:33 PM 發表
點解唔系香港鋪頭買,要比錢佢地最憎既大陸人賺??
咁又係喎
幫趁淘寶,對黃人嚟講,係極大侮辱,等於當眾食屎。
黃人都係幫趁番真香港本地製造小店啦。

用國貨,唔怪得用完即掉啦,暴徒用得快掉得快

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-7-12 04:02 PM 發表
恐黃症!🤒
大陸d海関高層真係要睇醫生!
唔是病嘅話就是敎育水平問題……人家唔買黃色買紅色,咁又禁紅色嗎??定是頭盔雨傘全不出口??傻到笑死人!🤒🤒🤒
有d人拍中央馬屁,拍到笑死人,大陸水平是咁架啦! ...
👍👍講得'好'

英國都話向香港禁售人群控制用品

你快D去笑埋佢

引用:
原帖由 星臣 於 2019-7-12 04:31 PM 發表

反國家但用國家嘢
共産黨同美國世仇……咁又出口咁多貨物去美國??
貿易是一買一賣,各有各算盤,各不相欠的!🤒🤒

黃色黑衣暴徒要有啲骨氣至得架﹗一意同中國大陸絶交﹗以後死人冧樓都唔返大陸﹗睇下大陸政府有冇你符

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-7-12 03:49 PM 發表
即是中國開始要清除班黃🐶仔和犯罪份子,在香港捉班暴徒好容易😜😜😜
唔洗“逃犯條例”都得,得左!

又話反中,又用國貨?

引用:
原帖由 新用戶 於 2019-7-12 04:41 PM 發表

👍👍講得'好'

英國都話向香港禁售人群控制用品

你快D去笑埋佢
笑咪笑,驚你呀:
英國禁止防暴裝備出口香港,正宗食屎狗,柒出國際!

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.co ... 8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
唔抽水,真。係。為。人民咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]